Tribuna
Firma Dressel+Höfner International a inaugurat un nou sediu, în Mediaș
Firma Dressel+Höfner International a inaugurat un nou sediu, în Mediaș

În urma unei investiții de aproximativ două milioane de euro, compania Dressel+Höfner International a inaugurat noul sediu al companiei, reprezentând, de fapt, lansarea unui important proiect german în România în domeniul automotive.

În prezența primarului municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a senatorului Viorel Arcaș, a președintelui Grupului "Welp", reprezentanților societăților comerciale din oraș și a unui public numeros, sediul a fost inaugurat în ropote de aplauze.

“Obiectivul nostru permanent este dezvoltarea unei fabrici care, prin tehnologia avansată, calitate și seriozitate, să poată concura cu firmele similare din Uniunea Europeană“, a afirmat directorul Vasile Tiran.

Compania Dressel+Höfner International și-a deschis porțile în Mediaș încă din anul 2005. La început, a pornit cu zece angajați, iar astăzi personalul numără peste 150 de oameni. De altfel, succesul este în creștere, mai spune conducerea companiei, pentru că cifra de afaceri a crescut de trei ori, comparativ cu anul 2015.

Din anul 2018, Dressel+Höfner International face parte din renumitul grup "Welp", unul din principalii furnizori premium pentru producătorii internaționali de autoturisme și autoutilitare. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea mașinilor individuale, inclusiv blindarea acestora.

Oferind angajaților un loc de muncă sigur, o pregătire profesională de excepție și având ca suport tehnologia de ultimă generație, compania și-a propus să realizeze produse de înaltă calitate, care să răspundă unor cerințe ridicate.

"Este un mare beneficiu să facem parte din grupul Welp. Grupul este un partener important pentru industria auto. În următorii ani, dorim să dezvoltăm și la Mediaș, în cadrul Dressel+Höfner International, toate activitățile din grupul Welp“, a conchis directorul Vasile Tiran.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia