FITS 2024
Tribuna
Final de iulie cu multă ploaie. Poate în august va veni şi vara
Dumitru CHISELIŢĂ
2588 vizualizari
Final de iulie cu multă ploaie. Poate în august va veni şi vara
Finalul lui iulie va fi, meteorologic vorbind, la fel ca şi până acum: ploaie, destul de cald, umezeală. Vremea va fi instabilă, dar parcă ne-am obişnuit să luăm umbrela cu noi chiar şi când mergem la pâine, temperaturile vor fi suficient de ridicate ca să avem un aer umed şi să tramspirăm abundent, cantităţile de apă vor fi iar posibile generatoare de coduri de inundaţii pe râuri. Cam asta vom avea săptămâna viitoare. Paote în august va veni şi vara, dar, la ce iarnă neconvingătoare am avut, nu şim încă

Luni, vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate, iar pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat, grindină. Local cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 grade, iar cele minime între 15 și 16 grade. Local la munte se va semnala ceață.

Marţi, Vremea va fi instabilă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi condiții de grindină. Local, cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 35-40 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Local la munte se va semnala ceață.

Miercuri, vremea se va menține instabilă. Cerul va fi temporar noros și pe arii relativ extinse, se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi condiții de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Local la munte se va semnala ceață.

Joi, vremea se menține instabilă. Cerul va fi temporar noros, pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vor fi condiții de grindină. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai insemnate. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Local la munte se va semnala ceață.

În weekend, vremea se menține tot instabilă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi ce vor avea mai ales caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai insemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 grade, iar cele minime între 14 și 16 grade.

Prognoză meteo realizată de meteorologul Adela Mitea, de la CMR Transilvania Sud Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica