Tribuna
Fetiţa din Pelişor, bătută joi, a murit

Fetiţa de doi ani din Pelişor a pierdut, ieri de dimineaţă, lupta cu viaţa. După ce medicii de la ATI au făcut tot ce le-a stat în putere să îi menţină semnele vitale, ieri de dimineaţă, după mai bine de 48 de ore în care a fost în comă profundă, fetiţa a murit. Copilul de doi ani a ajuns la spital joi seara, în stare extrem de gravă. Se pare că micuţa a fost bătută de o femeie din satul Pelişor, care o avea în grijă. Oamenii din sat spun că nu ştiu cum a ajuns fetiţa în grija unei femei cu probleme psihice. Se pare că mama fetei a plecat în Polonia, la muncă, iar micuţa a fost dată din mână în mână până când a ajuns la Elisabeta, o femeie cunoscută ca fiind extrem de agresivă.
Ancheta este continuată de procurori pentru a stabili cine se face vinovat de moartea copilului. (L. B.)




comentarii
6 comentarii

Dumnezeu s-o odihneasca
eu
22.11.2010 08:12
Sa-i fie tarana usoara .Si speram ca ,lucrurile sa nu ramana asa. Si cei care au abandonat-o sa raspunda in fata legii .
bau bau
22.11.2010 16:10
Masa trebuie spinzurata a plecat dupa p;;a in polonia si a lasat copila cu o nebuna
Copila va ajunge un inger in cer
cc
22.11.2010 16:20
SI DOAMNA FILDAN GYONGY DIN MOSNA TOT ASA FACE O LASA PE FATA SA SINGURA SI PLEACA DE ACASA,AZI O DUS O LA URGENTA CA O CAZUT DE PE FAN.DUPA AIA CONCUBINUL MAMEI ,CERCEA SORIN O BATUT-O SI O PLECAT DE ACASA.CAND O VENIT DOAMNA FILDAN DE LA LUCRU O SUNAT DUPA FOSTU SOCRU SA O DUCA PE NEPOATA LA SPITAL CA E TOATA SANGE.ASA SUNT MAMELE,NU IA NIMENI MASURI CA ISI BAT JOC DE COPIL.
LATA ALINA
22.11.2010 21:05
D-zeu so ierte .
mama iei s
UE
22.11.2010 21:27
Vinovati sunt toti. mama, femeia care o ingrijea, oamenii din sat care stiau ce se intampla cu copila si mai grav, sunt de vina organele de asistenta sociala care nu s-au sesizat in acest caz si in multe altele.RUSINE.
Toti sunt vinovati
23.11.2010 21:24
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA