Tribuna
"Festivalul peștelui durabil”, la Hotelul Ramada
Sibienii - și nu numai - talentați și pasionați de gătit sunt așteptați la o nouă competiție culinară, "Festivalul peștelui durabil", care se va desfășura în perioada 31 martie - 1 aprilie, la Hotelul Ramada.


La concurs va fi prezent și cunoscutul bucătar Radu Zărnescu, care va coordona o competiție de live cooking, însoțită de o degustare de vinuri, în sala Atlas a Hotelului Ramada.
“În timp ce profesionișrii își vor demonstra măiestria și talentul în pregătirea unor preparate savuroase din pește, toți cei care ne vizitează sunt așteptați să participe la degustarea preparatelor ce vor fi pregătite de-a lungul sesiunilor de live cooking, dar și la degustarea de vinuri”, spune Răzvan Eugen Sbranca, director general SC Atlassib Hotels SRL.
În prima zi, pe 31 martie, va avea loc competiția de artă culinară, care are o tematică finger food pentru șase persoane, meniu de restaurant format din cinci feluri pentru o persoană, iar în a doua zi, pe 1 aprilie, se va desfășura concursul culinar live, cu o tematică referitoare la un fel principal din pește gătit la cald pentru o persoană și prezentat pe două platouri, pregătindu-se un bufet festiv din pește, în cadrul trainingului pentru juniori, precum și un pește întreg, în cadrul trainingului pentru seniori. (A. M.)

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA