Tribuna
Fabrica Sevis
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) și compania Autoklass au anunțat încheierea unui parteneriat strategic, care are obiectivul de a susține desfășurarea evenimentelor culturale derulate de cele două instituții, în anul 2021. Autoklass devine, astfel, partenerul de mobilitate al FITS și al TNRS, grație preocupării companiei de a se implica în viața socială și culturală a comunităților în care își desfășoară activitatea.

Directorul General al Autoklass, domnul Daniel Grecu, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu, domnul Gabriel Negrilă, alaturi de Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca”, domnul Constantin Chiriac, au oficializat parteneriatul în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sibiu.

„Vă rog să îmi permiteți ca în numele întregii echipe Autoklass să vă urăm „Bine ați venit!” alături de noi în această zi deosebită, în care suntem onorați să îl avem alături de noi pe domnul Constantin Chiriac, omul care a construit unul din cele mai mari festivaluri de teatru din Europa și a reușit să aducă orașul nostru, Sibiu, alături de cele mai importante nume ale culturii internaționale, reușind să transforme acest vis în realitate”, a spus Gabriel Negrilă, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu.

„Decizia dumneavoastră de a ne fi alături în această zi ne onorează, mai ales pentru că este o zi deosebit de importantă pentru echipa noastră, este ziua în care devenim, oficial, parteneri ai Teatrului Național Radu Stanca Sibiu. În fapt, de la primul festival din 1993, timp de 28 de ani, domnul Constantin Chiriac a redefinit permanent noțiunea de teatru și a adus această formă de educație tot mai aproape de noi și, foarte important, alături de tânăra generație. Astfel, a devenit unul dintre cei mai importanți lideri ai inovației conceptului de teatru așa cum și Mercedes-Benz este liderul inovației în industria auto.

Credem cu tărie că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează și ne obligă în același timp să îmbunătățim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noștri de afaceri. Și noi am început să scriem alături de colegii noștri istoria companiei noastre, Autoklass, încă din 1996, iar începând de astăzi suntem onorați să contribuim la susținerea culturii românești, alăturându-ne și noi susținerii acestui proiect cu care ne mândrim ca sibieni și ca români, invitând totodată și alte companii private să se alăture susținerii acestui proiect. Atât prin Autoklass, cât și prin Axis, zi de zi oferim clienților și partenerilor noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și calitate, dezvoltând noi direcții de business din care, spre exemplu, putem menționa serviciile exclusiviste de închiriere autovehicule Mercedes-Benz, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei care ne vizitează din afara țării. Avem ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, iar astăzi, în semn de respect și prețuire, compania noastră, Autoklass, alături de Mercedes-Benz România, dăruiește acest parteneriat Teatrului Național Radu Stanca, în fapt comunității noastre, culturii sibiene și românești”, a declarat Daniel Grecu, Directorul General al companiei Autoklass.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Național Radu Stanca și compania Autoklass sunt structuri care s-au dezvoltat și au construit în comunitățile lor de-a lungul deceniilor.

 

Parteneriat între zona de creație și cea de tehnologie

 

„Mă bucur că am reușit să înnodăm o istorie de succes atât de importantă pentru comunități. Subliniez încă o dată faptul că, fără a gândi viitorul spațiilor în care trăim, fără a ne gândi la oamenii care compun comunitățile, munca noastră este în zadar. Din fericire, Sibiul este un oraș binecuvântat, este unul dintre cele mai favorabile orașe pentru a face mari proiecte. Ziua de astăzi este o zi fericită pentru că, alături de excelența în zona de tehnologie, nu numai din România, ci de oriunde din lume, se produce această cooperare, această formulă de frățietate cu cel mai mare festival de artele spectacolului, cel puțin din România. Faptul că Sibiul a avut primul teatru din estul și centrul Europei, un teatru de limba germană, pe care trebuie să știm să îl respectăm și să-l ducem mai departe, iată, ne dă această punte spre partenerul de mobilitate. De fiecare dată căutăm împreună să găsim formule de a ne promova, de a coopera, de a găsi acel avantaj, acel surplus pe care zona de tehnologie îl poate aduce zonei de creație și invers”, a declarat Constantin Chiriac, Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și Directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu.

Autoklass pune la dispoziția partenerilor săi o serie de automobile marca Mercedes-Benz, între care se află și un model Mercedes-Benz GLE, care vor fi folosite pentru deplasarea artiștilor, a invitaților și pentru derularea evenimentelor culturale. Artiști de renume mondial, precum Charlotte Rampling, Akram Khan, Israel Galvan, cele mai mari companii de dans din Israel sau Japonia, precum și alte nume de prestigiu din domeniul artelor spectacolului vor beneficia de acest parteneriat de mobilitate pe durata FITS 2021, parteneriat care va contribui în mod considerabil și la reducerea costurilor de organizare a FITS.

 

Despre Autoklass

 

Grupul Autoklass este Centru Autorizat de Vânzări și Service Mercedes-Benz. Cu o rețea de șapte sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București și Ilfov, Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din România. Echipa de vânzări deține toate acreditările și certificările oficiale pentru a reprezenta marca germană în Romania și este pregătită să răspundă celor mai exigente așteptări. Autoklass oferă soluții personalizate pentru fiecare partener, de la vânzările individuale până la cele de flote, oferind consultanță permanentă clienților săi.

 

Despre FITS

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va prezenta, în perioada 20-29 august 2021, peste 600 de evenimente din 37 de țări, de pe toate continentele, pentru ceea ce va însemna cea mai complexă ediție desfășurată până în prezent.

Organizat sub Înaltul Patronaj al Președinției României și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu și al Consiliului Local Sibiu, FITS va reuni mari artiști ai scenei mondiale, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de unele dintre cele mai apreciate spectacole ale lumii, recunoscute la nivel internațional și recompensate cu distincții prestigioase.

 

 

 

comentarii
3 comentarii

Inventatorul vaccinurilor ARN mesager: „Este cel mai cumplit COȘMAR al vaccinologilor. OPRIȚI vaccinarea!”


Robert Malone este inventatorul tehnologiei ARN mesager și al altor metode medicale revoluționare bazate pe ADN și ARN, în anii 1980, când a lucrat la Salk Institute.

Atât vaccinul anti-COVID de la Pfizer cât și cel de la Moderna se bazează pe tehnologia ARN mesager.
Malone este și medic licențiat, și a studiat la facultățile de medicină de la Northwestern University și Harvard, precum și la University of California, Davis.

„Este exact ce am vedea dacă s-ar produce amplificarea dependenței de anticorpi (antibody-dependent enhancement - ADE)”, a declarat Malone despre încărcătura virală mai mare la vaccinați.

„Ce este amplificarea dependenței de anticorpi? Pe scurt, înseamnă că vaccinul face virusul mai infecțios decât în absența vaccinării, face ca virusul să se înmulțească la niveluri mai înalte decât în lipsa infecției.”

„Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Așa s-a întâmplat cu virusul respirator sincițial, în anii 1960, care a provocat mai multe decese la copiii vaccinați decât la cei nevaccinați. S-a întâmplat la fel cu vaccinul împotriva febrei Dengue”, a adăugat Malone.

„Și așa s-a întâmplat practic cu orice program de vaccinare împotriva unui coronavirus la oameni, și este ceea ce vaccinologi ca mine am avertizat de la început: riscul amplificării dependenței de anticorpi.”
Alte stiri
01.08.2021 15:54
Super!!! Sa sustinem aceasta initiativa!
Bravo
02.08.2021 03:41
Chiriac fotografiat in fata unui Mercedes e o antireclama a celebrei firme.
02.08.2021 09:15
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia