Tribuna
Feriţi-vă de hoţii de autoturisme!

Peste 170 de sibieni au fost victime ale spărgătorilor de autoturisme de la începutul anului. Dintr-o analiză a poliţiştilor, se pare că mai bine de jumătate dintre „reuşitele” infractorilor nu ar fi avut loc dacă proprietarii maşinilor şi-ar fi luat minime măsuri de siguranţă. „Poliţiştii sibieni au analizat cauzele şi condiţiile care au condus la reuşitele infractorilor, şi au remarcat că mai mult de jumătate din fapte puteau fi prevenite, dacă odată cu parcarea autoturismelor, proprietarii luau câteva măsuri elementare de prevenire, cum ar fi încuierea portierelor şi adăpostirea în portbagaj a tuturor obiectelor, inclusiv a sistemelor electronice des utilizate. Cei care neglijează aceste măsuri preventive pot rămâne oricând fără obiectele lăsate la vedere, indiferent de tipul, mărimea sau valoarea acestora şi mai mult decât atât, fără geamurile portierelor, aşa cum s-a întâmplat în proporţie de 70% din cazuri, când valoarea acestora a depăşit cu mult valoarea obiectelor sustrase”, se arată într-un comunicat al Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.
Diana GÎLEAcomentarii
3 comentarii

mie mi-au taiat rezervorul, ce trebuia sa fac? sal bag in portbagaj? unde-s prapaditii aia? i-a prins politia? sa mi-i arate si mie sa le dau foc la casa.
un sibian
05.08.2011 09:35
LA REAL IN PARCARE SE FURA PE CAPETE. NENOROCITII FOLOSESC SISTEME DE CITIRE A CODULUI CHEII CAND INCHIZI PRIN TELECOMANDA. AIA DE LA PAZA PARCA SUNT PE MANA CU EI ASA SE POARTA, NU VAD, NU AUD NIMIC.
TREBUIE SA INCHIZI MECANIC CA SA N-AI SURPRIZE...
LA REAL
05.08.2011 11:48
Puneti un gaz neuro paralizant in masina si cand deschide fara cod al gasesti acolo lat, si-apoi ai dai pana obosesti ......si gata
citicel
05.08.2011 19:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia