Continental
Tribuna
Femeie dispărută în 2015, căutată de polițiștii din Sibiu
Vasile ANTIPA
1612 vizualizari
Femeie dispărută în 2015, căutată de polițiștii din Sibiu

În 4 noiembrie 2015, o femeie din Merghindeal a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că în anul 2011 fiica sa majoră, Dominte Adriana Mirela, născută în anul 1987, a plecat voluntar de la domiciliu, dată de la care familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Tânăra le-a spus părinților că pleacă să muncească în Italia. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu desfășoară, în continuare, activități specifice de căutare a unei femei a cărei dispariție a fost sesizată în anul 2015. De la data sesizării și până în prezent nu s-a reușit depistarea femeii.

Încă din anul 2016, femeia a fost dată în consemn la nivel național și internațional. Familia a furnizat următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, 50 kg, constituție atletică, fața ovală, păr roșcat, lung, ochi verzi, ten piele alb. Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia