Tribuna
Comunicat de presa
Așteptată la Aeroport cu flori și un cuțit, o femeie a ajuns pe masa de operație
Ana Maria MĂTUŞOIU
21182 vizualizari
Așteptată la Aeroport cu flori și un cuțit, o femeie a ajuns pe masa de operație

O femeie de 45 de ani care a venit acasă din Germania, unde lucrează ca asistentă medicală la o clinică din Stuttgart, a fost așteptată la Aeroportul Internațional Sibiu cu flori și cu un cuțit. Câteva clipe de nebunie ale fostului soț au fost de ajuns pentru ca femeia să ajungă direct pe masa de operație. Supărat că femeia nu a vrut să se împace cu el, cei doi fiind divorțați de doi ani, bărbatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o în zona toracelui, sub privirea fiicei lor. După ce a comis fapta, agresorul a spus că îi pare rău. A fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în funcţie de starea femeii procurorii să decidă încadrarea faptei. 

Femeia este asistent medical la o clinică din Germania și a venit acasă miercuri. Aceasta a fost așteptată la Aeroport de fiica sa, studentă în anul III la Facultatea de Medicină din Sibiu și voluntar SMURD, dar și de fostul soț, Romeo C., care a întâmpinat-o cu un buchet cu flori. Până aici, nimic nu părea să anunțe drama care a urmat. Bărbatul a așteptat-o la terminalul Sosiri și a însoțit-o până la vechiul terminal, iar lângă giratoriu a scos cuțitul și a înjunghiat-o pe Camelia C. de câteva ori în zona toracelui. Un taximetrist care trecea prin zonă a povestit că a auzit țipetele fiicei și a sunat la 112. 


Mai multe echipaje de la Poliţia Criminalistică şi de la SMURD au venit imediat la Aeroport şi s-au luat primele măsuri pentru salvarea femeii. Pentru identificarea agresorului nu a fost nevoie de prea multe căutări. Bărbatul s-a aşezat pe trotuar şi a aşteptat liniştit să vină poliţişstii. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

Agresorul: „Sunt semi-nebun... îmi pare rău”
 

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență, fiind supusă imediat unei intervenții chirurgicale.

  • „O femeie de circa 45 de ani a fost adusă de urgență, în urma unei agresiuni. Aceasta a fost diagnosticată cu plăgi multiple, înjunghiate în regiunea toracică, dreapta. De asemenea, cu pneumothorax. În momentul de față (n.r. miercuri, în jurul orei 15) se află în sala de operație, unde este supusă unei intervenții chirurgicale”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. După câteva ore, femeia a ieșit din sala de operație, starea sa fiind stabilă.

Agresorul a fost transportat și el la spital, la ieșire fiind însoțit de doi polițiști. Aceștia l-au escortat până la mașina de Poliție, cu care a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Mâna stângă a acestuia era bandajată. „Îmi pare rău. Sunt semi-nebun... sunt nebun”, a spus bărbatul. Întrebat de jurnaliști dacă a vrut să se împace cu fosta sa soție, acesta a spus: „Am vrut, dar nu voia deloc ea”.


Potrivit unor surse, Romeo C. este medic veterinar, iar în urmă cu câteva luni s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate.

FOTO: RĂZVAN NEGRU


comentarii
3 comentarii

prima data am crezut ca sunt niste tiganoi cand colo un doctor . lucreaza pe undeva pe argesului
uau
04.05.2016 18:34
koruptia ucide!
ardeo
04.05.2016 19:25
Este vorba de un asistent veterinar.
Medic veterinar
05.05.2016 08:34
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia