Tribuna
FDGR face recomandări membrilor săi: Mergeți la vot și nu alegeți PSD
Sorana MAIER
1008 vizualizari
FDGR face recomandări membrilor săi: Mergeți la vot și nu alegeți PSD

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor și simpatizanților săi să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European și să nu voteze candidații PSD.

”Să nu voteze listele de candidați ale partidelor din coaliția de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanțat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanți ai PSD împotriva FDGR și au votat legi care încalcă principiile statului de drept; să voteze pentru un partid proeuropean și anume PNL, partid care a anunțat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Președinția țării și este partenerul de coaliție al FDGR în consiliul județean și municipal din Sibiu”, este îndemnul FDGR transmis printr-un comunicat de presă.

Totodată FDGR recomandă tuturor membrilor și simpatizanților săi să meargă în 26 mai la Referendum și să răspundă cu DA la cele 2 întrebări formulate de Președintele Klaus Iohannis, pentru a exprima acordul la valorile europene și la statul de drept funcțional.

 

comentarii
5 comentarii

eu nu merg la vot dar pot sa va recomand sa votati cu udmr?la parlamentare ue!
ardeo
15.05.2019 15:34
A arata adevărul nu înseamnă defaimare ! E adevărat ca ati evacuat copii in tot centrul sa fiți voi proprietari ? Da. E adevărat ca orașul s-a transformat intr-un coșmar imobiliar? Da. Sa va zic și cu rromii și Merkel?
2 de da
16.05.2019 00:50
@ardeo, @2 de da Postacii PSD-ului sunt la datorie... Cum sa votezi cu PSD, ALDE sau UDMR cand ei incearca sa legifereze hotia in tara? Lor nu le pasa de noi, doar bunastarea lor conteaza! Trebuie mers masiv la vot, sa scapam de hoti si penali, sa votam de 2 ori DA la referendum!
Eu
17.05.2019 06:55
Nu mai păcăliți pe nimeni, unii ne-ați furat toate clădirile vechi istorice și ceilalti,aliații voștri ne-au băgat în datorii înșelandu-ne cu ansambluri rezidențiale neconforme standardelor în construcții. Votez PSD.
oltean adi
17.05.2019 19:19
Eu nu merg la vot. E un drept pe care fiecare cetățean poate alege sa îl exercite sau nu.
Crina
18.05.2019 18:17
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia