Tribuna
FDGR: Astrid Fodor la Primăria Sibiu, Paul Jurgen Porr la Consiliul Județean
Sorana MAIER
2687 vizualizari
FDGR: Astrid Fodor la Primăria Sibiu, Paul Jurgen Porr la Consiliul Județean

Forumul Democrat al Germanilor din România va avea candidați, la alegerile locale din luna iunie, pentru primăriile Sibiu și Avrig, liste complete pentru Consiliul Județean, cu Paul Jurgen Porr pe primul loc, și liste de consilieri în Avrig, Cisnădie, Laslea și Mediaș, a anunțat luni, într-o conferință de presă, dr. Paul Jurgen Porr, președintele Forumului Democrat al Germanilor din România.
”La nivel național, avem candidați în șapte județe din țară: Sibiu, Brașov, Timișoara, Bihor, Satu Mare, Maramureș și, în mod surprinzător, Galați”, a  declarat Porr.
În privința lui Astrid Fodor, care este candidatul pentru Primăria Sibiu, Porr spune că este candidatul cel mai potrivit deoarece este deja primar de aproape doi ani de zile, în condițiile în care a ocupat această funcție și în timpul campaniei electorale a lui Klaus Iohannis. 
”Cred că și populația Sibiului dorește să se continue proiectele începute”, a mai spus Porr.
Președintele Consiliului Județean Sibiu nu va mai fi ales prin vot direct de către alegători, ci va fi ales din rândul consilierilor județeni, după alegeri. În acest fel, formațiunea care obține cel mai mare număr de consilieri sau cea care face alianțe postelectorale va putea să își impună președintele de Consiliu Județean.
Întrebat cu cine ar face alianțe după alageri pentru președintele CJ, Porr a declarat că mai degrabă cu Partidul Național Liberal.
Pentru campania electorală din județul Sibiu, FDGR nu va face nicio alianță.






comentarii
6 comentarii

Nu ii mai votati pe minoritari! Aceasta doamna Fodor nu a facut absolut nimic in aproape 2 ani de zile! Oameni buni, deschideti ochii, urmariti-o pe aceasta doamna inainte de a ii da votul!
Culae
19.04.2016 10:57
Ai dreptate!Nici eu nu-i voi vota pe minoritari;nici pe altcineva care ar face ceva!Eu ii voi vota doar pe PSD-isti pentru ca si-au dovedit din plin "calitatile":au distrus industria,agricultura infrastructura, au vandut petrol,gaze,paduri,banci,ne-au alungat copii in lumea larga! Romania nu mai produce nimic(nici macar mancare) si suntem indatorati pe cateva generatii!Sanatatea,invatamantul sunt praf si pulbere iar noi suntem slugile si milogii Europei!Fata de aceste marete "realizari" poti sa votezi pe altcineva?
@Culae
19.04.2016 12:18
"Esti prost amice"...
FDGR-ul a avut orasul in mana atatia ani si s-au facut lucruri bune printre altele si pentru ca de la guvern au fost pompati o gramada de bani in programul Capitala Culturala. Cine crede?i c? l-a ajutat pe Iohannis s? aduc? evenimentul la Sibiu? PSD-ul. Acuma ?tiu c? nu-i pic? bine lui Herr, dar Adrian N?stase a fost implicat
@@Culae
19.04.2016 15:05
Habar nu are cate strazi din Sibiu nu sunt asfaltate la 10 minute de mers pe jos de centru. Sau cata igrasie si cati sobolani sunt in casele din centrul "renovat". De ce nu avem un moll cum trebuie, un cinema la nivelul normal sau un aqualand daca se dau asa harnici. Totul in Sibiu e de fatada si ascunde marile realitati. Coruptie, interese personale, proasta gestionare a resurselor si incompetenta. Regret dar nici fatuca asta nu o sa rezolve problemele pe care le are acest oras.
Dan
19.04.2016 21:45
Esti un biet pupincurist jalnic si nenorocit!Datorita unor cretini ca tine,Romania a ajuns aici!Spui ca Nastase a ajutat pe altii;bineinteles ca i-a ajutat pentru a putea fura mai mult si pentru a ajunge la cancelarii unde nu avea acces.Nastase putea ajunge un politician mare dar aroganta si lacomia fara margini l-au facut sa piarda!N-am spus niciodata ca merg cu minoritatile si ca sunt cei mai buni!Nu sasul ori FDGR-ul au condus judetele rosii ale tarii unde este polul saraciei extreme al Europei.Am mai spus-o si repet:nu voi vota niciodata cu PSD-ul!Axa malefica Iliescu-Nastase-Roman-Ponta-Dragnea a facut cel mai mult rau romanilor!Ma bucur mult ca tinerii nostri inteleg tot mai bine situatia reala si nu mai pun botul la minciunile voastre si va vor trimite unde va este locul:LA GUNOI!
@cel de la ora 15:05
20.04.2016 09:35
Atunci votati Astrid Fodor, va meritati soarta. Apoi veti fugi ca niste disperati sa prindeti o slujba la vreo firma germana, sa va dati copilul "la nemti"...si sa latrati precum comisarul REX, ciobanesc german!
Culae
20.04.2016 18:40
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA