Tribuna
FC HERMANNSTADT a obținut LICENȚA la Apel!
Ovidiu BOICA
1048 vizualizari
FC HERMANNSTADT a obținut LICENȚA la Apel!
Federaţia Română de Fotbal a anunţat, astăzi, că FC Hermannstadt a primit în apel licenţa pentru participarea în Liga 1, sezonul 2020/2021.

 

FC Hermannstadt a obținut în cele din urmă licența pentru sezonul următor al Ligii 1 și a scăpat de amenda de 50.000 de lei aplicată de Comisia pentru acordarea licenţei cluburilor - instanţa de fond. Comisia respectivă respinsese cererea de acordare a licenței clubului sibian pentru încălcarea art. 47 - Lipsa datoriilor financiare restante către angajaţi, de la criteriul financiar, şi a sancţionat cu penalitate financiară de 50 mii lei încălcarea art. 23 - Stadion pentru competiţiile UEFA şi pentru campionatul naţional, de la criteriul de infrastructură din RNLC&FPF”, a precizat frf.ro referitor la deciziile instanţei de fond.
FC Hermannstadt a contestat hotărârile instanţei de fond la Comisia de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor, care a pronunţat, astăzi, decizia definitivă şi executorie prin care a fost admis apelul: “În cazul apelului formulat de clubul Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt, Comisia de Apel a constatat că sunt îndeplinite cerinţele art. 23, la dosarul cauzei find depus P.V. din data de 22 iunie 2020, de omologare definitivă a stadionului Municipal din Sibiu. De asemenea, comisia a constatat că sunt îndeplinite şi cerinţele art. 47, la dosar fiind depus un Contract de tranzacţie din data de 28 mai 2020, prin care s-a achitat suma restantă către un jucător. În consecinţă, Comisia de apel a schimbat hotărârea instanţei de fond, a acordat licenţa de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 clubului Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt şi a anulat penalitatea financiară de 50 mii lei”.
 

comentarii
4 comentarii

Nu mai era nevoie, ca oricum retrogradeaza.
nun
27.06.2020 10:57
ADIE VINTUL DIVIZIEI B
cu super junioara prodanca
pacat de echipa,ca nu e rea
27.06.2020 14:24
Tema Prodancai e sa retrogradeze Sibiul .
Mircea
27.06.2020 20:17
Sibiul se indreapta cu viteza luminii, adusa de la Bucuresti de Prodanca, in divizia secunda.Oricum Prodanca o sa vanda niste jucatori si o sa faca profit.Rechinii de gen Becali,Prodanca se duc numai dupa mirosul banilor.Pacat de acest oras frumos si de stadionul care incepe sa prinda contur ca a ajuns la maini smechere lipsite de scrupule.Miriuta era singurul antrenor capabil sa salveze echipa si a fost dat afara de smechera si cei din jurul ei ,care raman niste lingai la stapana cocosata de trandafirii cu care s-a prezentat la preluarea echipei.
ION
27.06.2020 23:55
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia