Continental
Tribuna
Fată de 16 ani, din Sibiu, obligată să se prostitueze acasă și pe litoral, apoi bătută că nu câștiga suficient
Fată de 16 ani, din Sibiu, obligată să se prostitueze acasă și pe litoral, apoi bătută că nu câștiga suficient
© Arhiva

O fată de 16 ani, din Sibiu, a trecut prin chinuri greu de imaginat. Ea a fost obligată să se prostitueze acasă și pe litoral, iar atunci când nu câștiga suficient era bătută crunt. Totul a ieșit la iveală când patru bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri, în Constanța, unul dintre ei fiind cel care profita de pe urma copilei din Sibiu.

Potrivit DIICOT, unul dintre cei reținuți, un bărbat de 29 de ani, a recrutat, determinat și exploatat sexual o fată de 16 ani, în județele Sibiu și Constanța, pentru obținerea de foloase materiale.

Fata a fost dusă la locuința bărbatului, în orașul Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituția timp de aproximativ două săptămâni. Ulterior, fata a fost dusă într-un apartament închiriat din Constanța, unde a continuat să practice prostituția. După o săptămână, nemulțumit de încasări, tânărul i-a propus victimei să revină în Sibiu, iar la refuzul acesteia, bărbatul a bătut-o, iar copila a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Miercuri, procurorii și polițiștii au făcut patru percheziții în Techirghiol și în orașul Eforie și au găsit în locuințele a patru bărbați 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de cannabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, opt telefoane mobile și șapte cartele SIM, două grindere, două cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum și documente cu valoare probatorie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 2017 - 2019, tânărul de 29 de ani a procurat de mai multe ori din Olanda şi introdus în țară colete cu cantități importante de droguri, pe care ulterior le-a vândut în Constanța atât personal, cât și prin intermediul celorlalți trei. Joi, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor patru, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit Poliţiei, de precheziții a fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia