Tribuna
Sevis
Fără „Toamnă barocă la Avrig”

Deşi pregătirile pentru cea de-a VII-a ediţie a Festivalului „Toamnă barocă la Avrig” erau foarte avansate, miercurea trecută, primarul Arnold Gunter Klingeis a decis anularea evenimentului ce ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, 10 octombrie, la fosta Reşedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal (Palatul Brukenthal Avrig).
Chiar dacă pe pagina de internet oficială a Primăriei oraşului Avrig anunţul referitor la anularea festivalului este sec şi nu oferă lămuriri („Având în vedere decizia Administraţiei Publice a Oraşului Avrig evenimentul "Toamnă Barocă", programat pentru Sâmbată 10.10.2015, se anulează.”), primarul Avrigului ne-a declarat telefonic următoarele: „Am decis anularea festivalului din acest an din cauza previziunilor meteorologice pentru ziua de sâmbătă. Festivalul <<Toamnă barocă la Avrig>> este un eveniment ce se desfăşoară, în mare parte, în aer liber, iar ploaia, temperaturile scăzute şi vântul, prognozate pentru ziua de sâmbătă, ar fi afectat, cu siguranţă, buna desfăşurare a manifestării.”
D.F.

comentarii
1 comentarii

Acum ai posibilitatea sa-ti imbunatatesti venitul lunar cu sume cuprinse intre 100 si 285 euro printr-o afacere inteligenta, muncind acasa. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti textul INFO la adresa de email: nicufarcas@gmail.com
Nicu
09.10.2015 13:18
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia