Tribuna
Jidvei
Fără permise de conducere, au fost prinși la volan în Mediaș
Vasile ANTIPA
1028 vizualizari
Fără permise de conducere, au fost prinși la volan în Mediaș

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că au fost prinși la volan, deși nu aveau permise de conducere. Astfel, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din localitatea Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism, deși nu are permis de conducere. Tânărul s-a ales cu dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, pe numele proprietarului autoturismului, un tânăr în vârstă de 18 ani, tot din Mediaș, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autovehicul unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost descoperit, miercuri dimineața, un alt șofer aflat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Harghita, pe numele căruia s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia