Tribuna
AFF
Expoziție de artă decorativă și fotografică în scop umanitar
Expoziție de artă decorativă și fotografică în scop umanitar

Colegiul Medicilor împreună cu Asociația Medicilor Pensionari din Sibiu au organizat începând cu data de 10 martie, ora 15:30, în Piața Mare nr.12, o expoziție de artă decorativă și fotografică, a dr. Ofelia Criștiu.

Inițiativa organizării acestei expoziții a venit din partea dr. Pântea. „La insistențele doamnei dr. Pântea am organizat această expoziție, fiincă eu nu aș fi vrut să devoalez toată sensibilitatea și ființa mea, dar am facut-o. Nu este o tehnică fotografică deosebită. Nu este nici o pasiune, este pur și simplu modul de exprimare al ființei mele în prezent”, ne-a mărturisit dr. Ofelia Criștiu.

Emoție, bucurie și frumusețe

Fiecare creație în parte exprimă câte ceva, însă vizitatorul poate interpreta în felul său fotografiile, în funcție de ceea ce îl inspiră. Dr. Ofelia a mai adăugat și faptul că: „Bucuria de a admira frumusețea din jurul nostru, este bucuria de a transforma totul în frumos”.

Spre sfârșitul prezentării expoziției, dr. Pântea a ținut să spună câteva cuvinte despre dr. Ofelia: „Voi completa cu câteva lucruri care țin de suflet și de prietenie, de colegialitate și de cel mai frumos om pe care l-am cunoscut, un om care vibrează cu tot ce e frumos, ocolește tot ce e vulgar și urât, este omul care vibrează cu natura, e iubitoare de oameni, un pic s-a izolat, însă nu înseamnă că nu iubește oamenii și prin natura profesiei pe care a avut-o. Mă bucur că am cunoscut-o și ca a reușit să facă această expoziție la insitență de aproape un an de zile”.

Expoziția cu scop umanitar va dura până la sfârșitul lunii martie, iar programul de vizitare va fi de luni până vineri, între 9-15.

Maria Antonia OANA

Foto: Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA