Tribuna
PNL
Expoziția "Panorama Sibiu. Hermannstadt”, vernisată, la Muzeul Bisericii Evanghelice
Expoziția
Muzeul Bisericii Evanghelice C.A. din cadrul Centrului de dialog și cultură „Friedrich Teutsch” a găzduit miercuri, 1 iulie, vernisajul expoziției de fotografie "Panorama Sibiu. Hermannstadt”.

Lucrările expuse aparțin artistului german Stefan Jammer și reprezintă fotografii realizate de acesta pe teritoriul orașului și județului Sibiu, pe parcursul ultimilor 15 ani.

“‘Panorama Sibiu. Hermannstadt’ face o incursiune vizuală în evoluția recentă a Sibiului, prin intermediul unei serii impresionante de fotografii panoramice. O altă dimensiune a expoziției este aceea a unei cronici vizuale urbane, reprezentarea prin imagini, la scară topografică largă, a orașului și a bios-ului acestuia, oferind o înregistrare neobosită a schimbărilor, a progresului, dar și a discrepanțelor”, spune Heidrun König, coordonatorul proiectului.

La evenimentul de miercuri au participat: Episcop Reinhart Guib, Ioana Deac, referent cultural al Consulatului German la Sibiu, Doris Köber, referent cultural al Forumului Democrat al Germanilor din România și reprezentanții mediului universitar.

Expoziția de fotografie este deschisă publicului în perioada 2 iulie – 15 decembrie și poate fi vizitată zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 10 și 17, la etajul unu al Centrului de dialog și cultură „Friedrich Teutsch” (str. Mitropoliei, nr. 30).

 Accesul vizitatorilor este gratuit și se realizează cu respectarea regulilor impuse de actualul context epidemiologic. Proiectul expozițional este realizat în parteneriat cu: Consulatul Republicii Federale Germania la Sibiu, Muzeul Bisericii Evanghelice C.A. din România, Forumul Democrat al Germanilor din România, Primăria Municipiului Sibiu.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia