Tribuna
Expoziţia naţională de filatelie "Aniversări sibiene - 2023"
Expoziţia naţională de filatelie

În perioada 16 - 18 iunie 2023, Asociaţia Filateliştilor din judeţul Sibiu împreună cu Primăria Municipiului Sibiu, Biblioteca Judeţeană ASTRA şi Asociaţiunea ASTRA organizează EXPOZIţIA NAţIONALĂ DE FILATELIE "ANIVERSĂRI SIBIENE - 2023".
Expoziţia este dedicată următoarelor personalităţi comemorate: Andrei Şaguna (150 de ani de la moarte), Gheorghe Lazăr (200 de ani de la moarte), Samuel von Brukenthal (220 de ani de la moarte), Octavian Goga (85 de ani de la moarte), Onisifor Ghibu (140 de ani de la naştere) şi 55 de ani de la apariţia ziarului sibian Her­mannstäter Zeitung.
La expoziţie vor participa expozanţi din 15 centre din ţară şi expozanţi din Germania şi Republica Moldova.
Cu ocazia expoziţiei, Aso­ciaţia Filateliştilor din judeţul Sibiu va realiza un set de 6 plicuri şi tot atâtea ştampile speciale dedicate acestui eveniment cultural sibian.
Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 16 iunie 2023 - ora 12,30 la Biblioteca Judeţeană ASTRA - Corp B. În cadrul vernisajului expoziţiei avem invitaţi de onoare care vor susţine scurte alocuţiuni despre aceste aniversări. În cursul zilei de 16 iunie, în cadrul expoziţiei, va funcţiona şi un oficiu poştal temporar.
Întreaga activitate este cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA