Tribuna
Evenimentul "Bursa generală a locurilor de muncă”, organizat de AJOFM Sibiu
Evenimentul

 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 20 mai, „Bursa generală a locurilor de muncă” în Sibiu. Evenimentul va avea loc la Sala Redal din Sibiu şi la Casa Schuller din Mediaş, de la ora 9.

 

Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

 

“La acest eveniment, pot participa toate  persoanele care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Precizăm că participarea la Bursa generală a locurilor de muncă  este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, spun organizatorii.

 

Angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731,fax 0269/846710.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA