Tribuna
Eveniment surpriză de Ziua Culturii Naționale la Teatrul Gong din Sibiu!
Eveniment surpriză de Ziua Culturii Naționale la Teatrul Gong din Sibiu!

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” deschide seria evenimentelor speciale din acest an printr-un spectacol cu muzică de teatru, alături de Ada Milea, Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman. „Concert’n 4” va fi prezentat duminică, 15 ianuarie, de la ora 17:00, anunţă reprezentanţii Teatrului "Gong" din Sibiu.

„Începem anul în forță cu 27 de evenimente, printre care și acest concert surpriză, dedicat Zilei Culturii Naționale. În 2022, am fost norocoși să avem alături un public entuziasmat reușind să organizăm împreună 270 de reprezentații și 160 de ateliere pentru copii, o performanță la nivel de național! Prin aceste activități organizate de-a lungul anului atât pentru copii, dar mai ales pentru adolescenți, încercăm să subliniem importanța educației pentru democrație și drepturile omului, ca spirit cultural al progresului lumii din jurul nostru. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Nici muzică, dar nici teatru, sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico – triste. Un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât! Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele vor fi puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, începând de mâine, 10 ianuarie, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, începând cu 11 ianuarie, de la ora 10:00.

 

 

 

comentarii
2 comentarii

Ce treabă au cei patru porci cu Eminescu și cultură națională, nimeni nu știe. Un lucru e clar: oamenii s-au îndobitocit și orice râgâit porcesc a ajuns să fie etichetat drept cultură.
Un spectator
10.01.2023 07:22
rusine pentru Ziua Culturii Romane!
tibu
12.01.2023 20:57
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA