Tribuna
Eugen Iordănescu, în concediu de odihnă. A delegat atribuțiile președintelui interimar al CCIA
Laura BUCIU
742 vizualizari
Eugen Iordănescu, în concediu de odihnă. A delegat atribuțiile președintelui interimar al CCIA

Directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Sibiu, Eurgen Iordănescu, i-a transferat președintelui interimar, Octavian Isăilă, atribuțiile executive deținute în baza statutului și a deciziilor Adunării Generale/Colegiului de Conducere prin delegarea de atribuții până la revenirea în activitate, potrivit unui comunicat transmis vineri de CCIA. Această procedură era necesară pentru derularea normală a activității Camerei.

Simultan Eugen Iordănescu a solicitat intrarea în concediu legal pentru perioada pe care are dreptul conform contractului de management încheiat cu Camera de Comerț.

Astfel, președintele interimar preia locul directorului general în Consiliul Director, având deplină libertate de decizie și exercițiu, simultan cu atribuțiile suplimentare de reprezentare legală transferate, care includ creanța deținută de către Cameră. 

Cum Eugen Iordănescu este sub măsura preventivă a controlului judiciar, din cauza dosarului de corupție în care este cercetat, reprezentanții CCIA spun că acesta a obținut acordul autorităților pentru a lua legătură cu Camera pentru aceste demersuri legale.

În noua „eră” de conducere, CCIA Sibiu deschide un canal de comunicare pentru mediul de afaceri județean, transparență activității curente a camerei și o informare publică adecvată prin activarea unei pagini Facebook care poate fi găsit de cei interesați la adresa https://www.facebook.com/CCIASibiu

 

comentarii
1 comentarii

Ete' fleoshc!
Mare stire!
Lauruto - trezeste-te!
dacu
17.01.2022 07:12
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia