Tribuna
Elevii sibieni s-au întors cu Premii Speciale de la faza națională a Olimpiadei de Geografie
Andra MARINESCU
939 vizualizari
Elevii sibieni s-au întors cu Premii Speciale de la faza națională a Olimpiadei de Geografie
Cinci elevi sibieni s-au întors cu premii de la faza națională a Olimpiadei de Geografie ce a avut loc în perioada 29 aprilie - 4 mai, la Târgu Mureș.

 


Județul Sibiu a fost reprezentat de șapte elevi de la Școala Gimnazială Cristian, Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș, Liceul Teoretic ”Axente Sever” Mediaș, Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș, Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu și Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” Sibiu.
În urma desfășurării probelor teoretică scrisă și practică de teren și a realizării mediilor punctajelor de la cele două probe, elevii care au reprezentat județul Sibiu au obținut premii speciale. Este vorba despre Sorin Vasile Mîțiu, din clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială Cristian, coordonat de prof. Dragomir Popa, Maria Mihaela Tița, din clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic "Școala Națională de Gaz" Mediaș, coordonată de prof. Ioan Sas, Sebastian Nicolae Fetean, din clasa a X-a, de la Liceul Teoretic "Axente Sever" Mediaș, îndrumat de prof. Ioana Hudea, Teodora Eveline Buta, din clasa a XI-a, de la Colegiul Național "Octavian Goga" din Sibiu, coordonată de prof. Rodica Stănculescu, și Teodor Ioan Cuculea, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național "Octavian Goga" Sibiu, îndrumat de prof. Petru Nicolae Grozav. 
În urma acestor rezultate echipajul județului Sibiu a ocupat locul 26 (din 41 de județe și municipiul București), cu o medie a punctajului de 82,17 puncte (media olimpiadei fiind de 83,03 puncte).
Rezultatele finale, subiectele, baremele și alte aspecte ale acestei olimpiade pot fi vizionate pe site-ul http://www.edums.ro/ong/

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia