Tribuna
Elevii Școlii ”Regina Maria” s-au mobilizat pentru o colegă aflată în suferință
Elevii  Școlii ”Regina Maria” s-au mobilizat pentru o colegă  aflată în suferință

Elevii clasei a III-a “A” de la Școala “Regina Maria” Sibiu au organizat sâmbătă, 19 septembrie, pe terenul de volei din Parcul Valea Aurie, un eveniment de strângere de fonduri pentru colega lor Denisa.

Denisa a fost diagnosticată în vacanța de vară cu Sindrom Ewing de perete toracic antero superior drept, un tip de tumora maligna rară. Tratamentul și operația ei în străinătate necesită o sumă de 100.000 euro. Comunitatea locală a organizat deja diverse acțiuni de strângeri de fonduri. În cadrul evenimentului de sâmbătă, colegii de clasă au reușit să strângă peste 2.000 euro și promit să nu se lase până nu vor avea toată suma de bani. Manifestarea a fost plină de energie, bucurie și speranță, pentru ca cei mici își doresc enorm să o aducă pe colega lor cât mai repede la școală. Momentan, Denisa participa online la ore și are parte de tot sprijinul colegilor și cadrelor didactice.

„Denisa este colegă de clasă cu fetița mea. Este o fetiță de nouă ani, preocupată de școală, joacă și este mereu cu zâmbetul pe buze. Noi suntem o clasă foarte unită, clasa Albinuțelor a profesoarei Corina Mohanu. Denisa a venit la noi în clasă la începutul anului trecut, dar s-a atașat foarte repede de colectiv și noi de ea. De câte ori au fost evenimente la noi în clasă sau am participat la concursuri unde aveam nevoie de voturi, Deni era cea care se mobiliza, făcea afișe și le lipea pe stâlpi, pentru a fi sigură că strângem numărul câștigător de voturi. Un astfel de copil frumos este. Boala de care suferă este o boală rară și poate fi operată doar în afara țării. Cu toate că momentan este internată, abia așteaptă să înceapă școala și să-și revadă prietenii colegi și pe doamna învățătoare. Are un drum lung și greu de parcurs, dar îi putem fi alături. Are nevoie de sprijin financiar. Haideți să o ajutăm să revină în banca ei, alături de colegii ei! Orice ajutor, cât de mic contează!”, spune Patricia Corcoveanu, una dintre mamele care se implică activ în campania de strângere de fonduri pentru Denisa.

Cei care vor să o ajute pe Denisa să-și reia cursul vieții o pot face donând, cât pot:IBAN BT:RO70BTRLRONCRT0148547301

Beneficiar Tufis Cindrea Simona Alina
IBAN ING :RO76INGB0000999910696994

Beneficiar Tufis Cindrea Simona Alina
PayPal - simona.cindrea@gmail.com

Donații si sponsorizări se pot face prin intermediul Asociației “Mâini Unite” și Crucea Roșie Sibiu.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia