Continental
Tribuna
Elevii, provocați să participe la concursul "Gheorghe Lazăr Junior"
Elevii, provocați să participe la concursul
© Răzvan NEGRU
Elevii din clasele a III-a, a IV-a, a V-a și a VI-a sunt invitați să participe la cea de-a XIV-a ediție a concursului "Gheorghe Lazăr Junior", organizată de Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, pe 18 mai.


Competiția face parte din evenimentele dedicate Zilelor Porților Deschise CNGL 2019.
Pentru elevii din clasele a IV-a, a V-a și a VI-a, concursul are două probe scrise, la Limba și literatura română și Matematică.
Pentru elevii din clasa a III-a, concursul are o singură probă, respectiv la Matematică, ce se va desfășura între orele 9 - 9.50.
Potrivit organizatorilor, probele de concurs vor fi formulate respectând standardele curriculare de performanță din programele școlare. Detalii despre concurs pot fi obținute de pe site-ul CNGL, www.cngl.eu.
Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea listelor cuprinzând elevii și cadrele didactice care însoțesc elevii, până pe 15 mai.
Participarea este gratuită.
La final, vor fi acordate premii elevilor, iar profesorii vor primi adeverințe avizate de IȘJ Sibiu. Premierea va avea loc sâmbătă, 18 mai, de la ora 18.30, în Sala de Festivități a Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia