Tribuna
PNL
Elevii Liceului ”Carol I” s-au mobilizat pentru salvarea copilului aflat în suferinţă
Liuba STARII
1297 vizualizari
Elevii Liceului ”Carol I” s-au mobilizat pentru salvarea copilului aflat în suferinţă
Luna decembrie este o perioadă darnică. Cu paşi repezi se apropie Crăciunul, iar aproape fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun şi mai generos, mai ales cu oamenii aflaţi în suferinţă. Miercuri, 11 decembrie, elevii Liceului Tehnologic de Construcţii şi Arhitectură „Carol I” din Sibiu s-au mobilizat şi au organizat o serie de evenimente caritabile pentru Ştefan Potcoavă, un băieţel de şase ani, diagnosticat cu tetrapareză spastică.

 

Ştefan are nevoie de o operaţie costisitoare pentru ca să poată merge pe picioarele lui anul viitor, când începe şcoala. Elevii Liceului Tehnologic de Construcţii şi Arhitectură „Carol I”, coordonaţi de prof. Ligia Sofletea, prof. Claudia Onea, prof. Liliana Bozan  şi prof. Ştefania Stoian, au decis să se implice şi să-i ofere o şansă la o viaţă mai bună şi împlinită. Liceenii au susţinut un spectacol de teatru  ”Poveste de Crăciun” (o adaptare după cartea lui Charles Dickens), iar elevii de la Teologie au interpretat colinde tradiţionale. Tot miercuri, a fost organizat şi un bazar caritabil, pe mesele căruia au fost prezentate diferite decoraţiuni confecţionate manual. Alături de tineri şi de profesori au fost enoriaşii Parohiei Ortodoxe Cibin II şi pr. Vasile Dariciuc, care au adus contribuţii spirituale şi materiale.

”Vrem să-l ajutăm. Ştefan merită să fie sănătos şi fericit. Am încercat să-l ajutăm. Sperăm că se va însănătoşi”, au spus participanţii la bazarul caritabil.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia