Tribuna
Elevii, gratuitate la călătoriile cu trenul? Ce a anunţat ministrul Muncii la Sibiu
Elevii, gratuitate la călătoriile cu trenul? Ce a anunţat ministrul Muncii la Sibiu

Uite de asta-s faine campaniile electorale: că ne picură veşti una mai bună ca alta, de nici nu mai ştii pe cine să feliciţi! Elevii ar putea să circule gratuit cu trenul, indiferent de vârstă şi de destinaţie. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni la Sibiu că toţi elevii ar putea beneficia de călătorii gratuite cu trenul.

Întrebat de ce nu pot călători gratuit şi elevii, aşa cum se întâmplă în cazul studenţilor, ministrul Muncii a explicat că va găsi o soluţie pentru extinderea acestei măsuri.
"Nu avem nicio intenţie să scoatem subvenţiile pentru studenţi din calcul. Noi le-am dat, noi le vom păstra. Considerăm că studenţii circulă în acest moment, mult mai des decât elevii. Probabil, pe viitor ne vom gândi şi la extinderea acestei măsuri, dar acum suntem în această situaţie şi noi asigurăm că atât timp suntem la guvernare, nu avem de gând să o scoatem. Pe viitor, ne putem gândi şi la extinderea acestei măsuri şi la elevi", a declarat Marius Budăi, potrivit Agerpres.
Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a explicat că, de când au transport gratuit pe calea ferată, foarte mulţi studenţi merg la mare cu trenul. 
"Ne ajută foarte mult din punct de vedere turistic, pentru că ştim, studenţii au un buget restrâns pentru vacanţe şi atunci această măsură chiar a venit în întâmpinarea lor. Sunt foarte mulţi studenţi care vin la mare profitând de acest drept şi călătorind cu trenul în mod gratuit. Deci, categoric, nu o să scoatem această măsură", a spus ministrul Bogdan Trif, preşedinte PSD Sibiu. 

 

comentarii
1 comentarii

Cu buda aia pe roti sa circule el !
22.05.2019 07:28
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia