Tribuna
Sevis
Elevii din Sibiu cu 10 la bacalaureat și evaluarea națională vor fi premiați de Primăria Sibiu
Sorana MAIER
604 vizualizari
Elevii din Sibiu cu 10 la bacalaureat și evaluarea națională vor fi premiați de Primăria Sibiu

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, va propune Consiliului Local, în ședința din această lună, ca elevii care obțin nota 10 la bacalaureat și evaluare națională să fie premiați de administrația locală.

“Am premiat până acum elevii cu rezultate bune la olimpiade și am acordat burse de performanță, de merit și de studiu miilor de elevi care au obținut rezultate bune la învățătură. Acest proiect pe care îl supun aprobării Consiliului Local în această lună, ne va permite să premiem elevii excepționali, care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat și evaluare națională, cei care dovedesc că se poate atinge acest nivel, prin multe ore de muncă și ambiție. Sperăm ca acest premiu și recunoașterea publică a eforturilor să îi motiveze în plus să mențină acest nivel de cunoștințe, în propriul lor folos, dar și pentru comunitatea în care se vor integra ca profesioniști la terminarea studiilor”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Proiectul de hotărâre stabilește cadrul legal pentru acordarea premiilor și procedura care va fi urmată de managementul unităților de învățământ în aceste cazuri.

 

comentarii
2 comentarii

Cu cat? Cel putin cu 1000 de lei!
15.04.2021 18:53
Astia da "smart", ca tot ii place dnei pRIMAR termenul....
Netz
16.04.2021 07:41
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia