Tribuna
PNL
Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea Evaluării Naționale în martie. Cei de clasa a VII-a nu vor participa la probele scrise
Andra MARINESCU
1720 vizualizari
Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea Evaluării Naționale în martie. Cei de clasa a VII-a nu vor participa la probele scrise
© Arhiva TRIBUNA
Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea Evaluării Naționale în luna martie.

 

Prima probă scrisă va fi în 23 martie, la Limba și literatura română, aceasta fiind urmată de cea obligatorie a profilului, în 24 martie. 
În 25 martie, elevii vor susține proba la Limba și literatura maternă, iar a doua zi, în 26 martie, proba la alegere a profilului și specializării.
Elevii vor afla rezultatele în 3 aprilie.
Potrivit unui proiect de ordin discutat în Consiliul de Dialog Social de la Ministerul Educației, elevii de clasa a VII-a nu vor mai susține această simulare.
Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.
Aceste note obținute de elevi nu vor fi trecute în catalog decât la cererea scrisă a elevului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia