Tribuna
PNL
Elevii de 10 la BAC câștigă un laptop dacă se înscriu la ULBS
Andra MARINESCU
1158 vizualizari
Elevii de 10 la BAC câștigă un laptop dacă se înscriu la ULBS
Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu premiază, și în acest an, elevii de 10 la Bacalaureat sau care au fost premianți la olimpiadele școlare naționale ori internaționale, ce vor studia la una dintre facultățile instituției academice.


"Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu continuă și în acest an politica de încurajare a excelenței în rândurile tinerilor. Drept urmare, instituția noastră a decis să acorde câte un laptop absolvenților de liceu, promoția 2020, care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sau premiile I, II sau III la olimpiade școlare naționale și/sau internaționale (recunoscute de către Ministerul Educației și Cercetării) și care aleg să urmeze unul dintre programele de studii de licență ale ULBS în sesiunea de admitere 2020", spun reprezentanții Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.
Dintre elevii de 10 la BAC ai Sibiului, doar Horia Bocea, absolvent al Colegiului Național "Octavian Goga" din Sibiu - Științe ale Naturii - Intensiv Engleză, și-a exprimat dorința ca, din toamnă, să studieze la Facultatea de Inginerie a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.

 

comentarii
1 comentarii

Să vedem câți din cei 10 își fxt viitorul pentru un laptop :)
joker
03.07.2020 20:46
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia