Tribuna
Fabrica Sevis
Elevii au intrat în vacanța de primăvară. Cei din municipiul Sibiu, avantajați de Summit
Andra MARINESCU
1685 vizualizari
Elevii au intrat în vacanța de primăvară. Cei din municipiul Sibiu, avantajați de Summit
© Arhiva TRIBUNA
Elevii au intrat în vacanța de primăvară, pentru două săptămâni. Cei din municipiul Sibiu vor sta acasă, însă, până pe 12 mai, abia pe 13 mai începând cursurile, pentru că au vacanță prelungită datorită Summit-ului.

 

Elevii din Sibiu recuperează cursurile din perioada 6 - 10 mai sâmbăta sau prin programul prelungit în timpul săptămânii. 
Summit-ul de la Sibiu prelungește  și vacanța de Paști a studenților. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al ULBS, fiind adoptată de Senatul Universității.
"Având în vedere faptul că o parte din spațiile Universității vor fi folosite pentru activități în cadrul Summit-ului (cum este cazul clădirii in care funcționează Facultatea de Medicină și Aula Magna), restricțiile de securitate vor fi foarte stricte, iar studenții care aveau programate cursuri în aceasta clădire nu ar fi avut acces, conducerea ULBS a luat decizia ca vacanța de Paști și 1 Mai să fie prelungită cu încă o săptămână, cursurile urmând a fi reluate în 13 mai", spunea Teodor Boantă, purtătorul de cuvânt al ULBS.
Potrivit calendarului Ministerului Educației Naționale, următoarea vacanță a elevilor va fi cea de vară, între 15 iunie - 15 septembrie. 
Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 31 mai, iar pentru clasa a VIII-a în data de 7 iunie.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia