Tribuna
PNL
Ei, vedeţi că se poate? A fost greu?
Ei, vedeţi că se poate? A fost greu?

Am scris, cred că de mai multe ori, despre "gaura" din zidul "complexului didactic" de pe str. Dealului, care, după renovarea clădirii, s-a ambiţionat să rămână nerenovată vreme destul de multă (un an? Poate un an...), în locul ei fiind un fel de armonică din metal care acoperea ea ce acoperea, dar se potrivea ceva mai rău ca nuca-n perete cu restul construcţiei. Am zis, am scris, a rămas aşa, iar am mai scris, iar a rămas tot aşa, dar iată, că taman când ne-am obişnuit cu improvizaţia aceea ("ce să-i faci, asta e...") s-a petrecut ceva neaşteptat: s-a rezolvat problema.

Mai exact, bucata de "gard" lipsă a fost "reabilitată". În sfârşit! Nu e chiar conform cu originalul, dar, decât chestia aia improvizată, e altceva. Ei, vedeţi că se poate? A fost chiar aşa de greu?

comentarii
2 comentarii

Daca faceau si varful de stalp si acoperirea cu tzigle, ca restul gardului de zid, ziceam ca suntem in Austria sau Germania. Ca acolo au cam tulit-o cam totzi meseriasii zidari de odinioara...
Mick
06.11.2017 15:27
"Am scris, cred că de mai multe ori ...." Nu stim cine ... , nu conteaza. Daca o gaura intr-un zid merita atat atentie atunci in tara asta suntem pe drumul cel bun.
Este trist ce articol poate ajunge pe pagina de start a unui ziar totusi important al unui oras.
mokka
07.11.2017 22:58
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia