Tribuna
Comunicat de presa
Echipe mobile pentru vaccinare în județ. A început la Marpod. Urmează Chirpăr, Nocrich și Alțâna. Județul Sibiu a depășit 100.000 de persoane vaccinate
Laura BUCIU
2085 vizualizari
Echipe mobile pentru vaccinare în județ. A început la Marpod. Urmează Chirpăr, Nocrich și Alțâna. Județul Sibiu a depășit 100.000 de persoane vaccinate

O echipă de vaccinare mobilă formată dintr-un medic, doi asistenți, un registrator din cadrul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, un paramedic din cadrul ISU Sibiu, un echipaj SAJ Sibiu și patru subofițeri ai Poliției Militare s-au alăturat, de miercuri, campaniei de vaccinare, care este realizată cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale.

Activitatea echipei a debutat miercuri cu o acțiune de vaccinare în comuna Marpod pentru imunizarea celor aproximativ 100 de persoane care și-au exprimat dorința de vaccinare și dificultatea de a ajunge la un centru de vaccinare fix.

După încheierea imunizării din această localitate, echipa de vaccinare este așteptată în localitățile Chirpăr, Nocrich și Alțâna.

Odată cu începerea activității echipei de vaccinare mobilă din cadrul MApN, județul Sibiu a depășit pragul de 100.000 de doze de vaccin utilizate de la începutul campaniei de vaccinare  din data de 31 decembrie 2020, și până în prezent.

 

 

comentarii
2 comentarii

Saracii oameni. Ii folositi cobai pentru un experiment planetar al Big Pharma. Cand va realiza lumea ca a fost pacalita, veti fi blestemati din neam in neam. Clica de slugoi care conduc tara si-au umplut buzunarele in pLandemie si nu dau doi bani pe sanatatea oamenilor.
Mai crede cineva ca tradatorii astia nenorociti ne vor binele? Mai crede cineva ca ne spun adevarul? Mai crede cineva in "stiinta" habarnistilor care au impus dictatura medicala?
Treziti-va oameni buni, pana nu va fi prea tarziu, ca va faceti "vaccinul" pentru o gripa si veti avea sechele o viata intreaga.
Andrei
22.04.2021 10:20
Profesorul american de epidemiologie de la Universitatea Yale, Harvey Risch, a dezvăluit că majoritatea oamenilor care sunt confirmați în prezent cu covid-19, au fost vaccinați. „Clinicienii mi-au spus că mai mult de jumătate din noile cazuri de COVID pe care le tratează sunt persoane care au fost vaccinate”, a spus dr. Harvey Risch.
„Au estimat că peste 60% din noile cazuri pe care le tratează - cazuri COVID - au fost persoane care erau vaccinate”, a spus Risch
Andrei
22.04.2021 13:46
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia