Tribuna
Echipament special de 22.000 de lei, achiziționat de Centrul Medical prof. dr. Ilie Crăciun, pentru siguranța pacienților
Liuba STARII
1300 vizualizari
Echipament special de 22.000 de lei, achiziționat de Centrul Medical prof. dr. Ilie Crăciun, pentru siguranța pacienților

Centrul Medical prof. dr. Ilie Crăciun s-a redeschis și este în așteptarea sibienilor. Pentru prestarea serviciilor de calitate înaltă și asigurarea sănătății clienților, conducerea centrului a achiziționat și a instalat echipamentul necesar pentru prevenirea infectării cu COVID-19 și dezinfectarea cabinetelor medicale. Astfel, consultațiile și procesul de interacțiune între medici și pacienți se desfășoară în condiții de siguranță maximă.

“Virusul este nevăzut. Trebuie să luăm măsuri speciale. Pacienții cu boli cronice nu au vrut  să se adreseze unor instituții medicale, de teama infectării. Am decis să achiziționăm un nebulizator performant ca să ne întoarcem la activitatea noastră în condiții de siguranță”, explică Maria Crăciun.

Nocospray este un sistem compact de dezinfecţie portabil care previne răspândirea bolilor şi agenţilor patogeni mortali. Conceptul are la bază combinaţia dintre nebulizatorul Nocospray şi dezinfectantul Nocolyse.Asemenea echipament se folosește, de obicei, în sălile de operație. Procedura simplificată de pulverizare şi fixare este superior eficientă comparativ cu metodele tradiţionale prin folosirea aburului sau a nebulizării umede, nebulizarea uscată Nocospray acoperind 100% suprafaţă şi volumul încăperii. Prețul echipamentului achiziționat ajunge la 22.000 de lei.

“Echipamentul nostru este costisitor, dar este exact ca la spital, în săli de operație. Nu putem să ne permitem să economisim și să riscăm”, conchide Crăciun.

Foto: Răzvan NEGRU


comentarii
1 comentarii

pretul se deconteaza de la client,asa e?
adi3
03.06.2020 16:23
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia