Tribuna
Echipa nouă de la PSD vrea ceea ce nu au putut alții în 27 de ani: Primăria Sibiu. Deocamdată încep cu propunere pentru Marpod
Echipa nouă de la PSD vrea ceea ce nu au putut alții în 27 de ani: Primăria Sibiu. Deocamdată încep cu propunere pentru Marpod

Un inginer silvicultor va fi candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Marpod, la alegerile parţiale din 11 iunie. Este vorba de Bogdan Bârsan, care este membru în PSD din 2004. Acesta este căsătorit şi are o fetiţă în vârstă de 3 ani. Originar din Marpod, a decis să candideze pentru funcţia de primar şi se bucură de tot sprijinul noii echipe a PSD Sibiu.

  • „În Marpod şi Ilimbav sunt multe probleme care aşteaptă să fie rezolvate: asfaltarea străzilor şi amenajarea rigolelor de scurgere aferente, amenajarea căminelor culturale din cele două localităţi, construirea de săli și terenuri de sport pentru copii, modernizarea grădiniţei, a dispensarelor, înfiinţarea unui cabinet stomatologic, înfiinţarea unui afterschool, a unui club pentru seniori, pietruirea drumurilor de hotar, împrejmuirea culturilor cu gard electric pentru a preveni invazia animalelor sălbatice sau întocmirea documentelor cadastrale în vederea înscrierii în CF-uri a terenurilor şi construcţiilor deţinute de localnici. Iar lista nu se opreşte aici”, a spus Bogdan Bârsan.

Echipă nouă în PSD Sibiu, planuri mari

 

Noua echipă a PSD Sibiu şi-a propus câştigarea Primăriei Sibiu la următoarele alegeri locale. Pentru asta, au schimbat mai întâi conducerea de la organizaţia municipală. În locul lui Gheorghe Suditu, preşedinte interimar este acum Horaţiu Marin. Şi la Mediaş s-a schimbat preşedintele. În locul senatorului Viorel Arcaş, care a demisionat din funcţie, a fost numit interimar Mihai Macaveiu, în prezent consilier local.

  • „Noii au schimbat nu doar echipa de conducere, ci şi felul de a face politică al PSD Sibiu. Au fost trasate noi direcţii şi noi targeturi, care includ în mod obligatoriu obţinerea locului întâi în toate bătăliile electorale, deschierea către sibieni, transparenţa, implicarea socială, unitatea în acţiune, sunt doar câteva dintre caracteristicile definitorii ale noii noastre abordări”, a spus Bogdan Trif, preşedinte interimar al PSD în judeţul Sibiu.

Întrebat ce reproșează fostei conduceri, Trif a răspuns că este vorba de acelaşi lucru pentru care au fost schimbaţi: "lipsa de performanţă".

Despre „bârfele” care circulă în spaţiul public referitoare la o eventuală schimbare a prefectului judeţului Sibiu, la propunerea noii echipe de conducere, liderul PSD Sibiu a spus că nu ştie despre acest lucru.

comentarii
2 comentarii

Mult succes! Trif va face performan??!
Felicitari
26.05.2017 07:33
cu oameni ca actualul prefect sa tot faceti performanta
marius
26.05.2017 08:12
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia