FITS 2024
Tribuna
Echipa de robotică a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” concurează la FIRST Tech Challenge
Echipa de robotică a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” concurează la FIRST Tech Challenge
© Arhivă

Echipa de robotică a Colegiului Național „Samuel von Brukenthal” Sibiu participă, duminică, 5 februarie 2023, la un eveniment (competiție demonstrativă), în cadrul concursului FIRST Tech Challenge, la care vor participa echipe din toată țara.

La evenimentul găzduit de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe, vor participa elevi și dascăli din Sibiu, Timiș, Argeș, Botoșani, Neamț și București,

Concursul începe la 10:30.

Aproximativ 120 de persoane – elevi și profesori (mentori și coordonatori) vor fi prezenți la evenimentul găzduit de orașul de pe Cibin. (L. B.)

comentarii
1 comentarii

Dehaba incurajam copii daca nu le facem loc sa aplice noile inventii -AICI IN ROMANIA - TOATE INVENTIILE SUNT privite de guvernantii nostri cu nepasare -- iar strainii profita -- apoi noi cumparam produsele de la straini cu bani grei --( la fel si cu educatia -- cei destepti sar gardul la straini fiindca aici in tara guvernantii au dureri in anus , fata de oamenii destepti--- care ar putea sa ridice tara la noi nivele -- tehnice, cu repercusiune la ridicarea nivelului de trai al ROMANILOR.
03.02.2023 22:26
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica