Tribuna
E confirmat: Viorica Dăncilă, prezentă sâmbătă la alegerile din PSD Sibiu. Mai vin Fifor şi Teodorovici
E confirmat: Viorica Dăncilă, prezentă sâmbătă la alegerile din PSD Sibiu. Mai vin Fifor şi Teodorovici

Preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ne-a comfirmat, joi, ceea ce până acum era citat doar „pe surse”. Sâmbătă, în jurul orei 16, în Sala „Veneţia” din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu” (Casa de Cultură a Sindicatelor) va avea loc şedinţa de alegere a noii conduceri a social-democraţilor din Judeţul Sibiu. Şedinţa se va ţine „cu uşile închise”, dar la finalul ei va avea loc o conferinţă de presă.
La fel, a fost confirmată prezenţa preşedintelui PSD, premierul Viorica Dăncilă, care va veni împreună cu vicepremierul Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.
Bogdan Trif a mai spus că nu are emoţii privind rezultatul alegerilor, pentru că are susţinere din  partea organizaţiilor din judeţ şi, nu în ultimul rând, performanţele sale atât la lider al PSD Sibiu cât şi ca ministru al Turismului.  

comentarii
5 comentarii

ibolya-ibike-(veorica in ngureste)vine la sibiu nagyszeben! yes,ighen,da
cun se zice la veorica in nemtzeste?
adi3
18.07.2019 15:32
psd la lada de gunoi a istoriei! Sibieni, mobilizați-vă și haideți să o primim cum se cuvine pe servitoarea pușcăriașului Dragnea!!! NU are ce căuta la Sibiu!!!
Pe de altă parte, anunț opinia publică că saitul Realitatea tv a publicat știrea potrivit căreia prim-ministra Viorica Dancila, a fost huiduita astăzi la Turnu Severin!
Observator sibian
18.07.2019 21:59
Hai ma, hipsterilor, veniti ca si noi va asteptam!
@observator sibian
19.07.2019 08:17
declaratii-comentarii de tip nazist inspirate din recomandarile dlui ciolos.
rusine,rusine,rusine!
maria
20.07.2019 13:34
Marioara cum evaluezi caracterul uni om --dupa fapte nu?? Nu cred ca esti oarba sa nu vezi ce a facut partidul comunist zis psd cu tarisoara bogata si frumoasa dar devenita baba stearpa dupa ce comunistii tai au distru-so complect-- Paminturile foste ias- date strainilor, padurile chelite la zero (veti avea taifune ) industria la fier vechi -- cei buni de munca muncesc pe alte meleaguri iar tara a devenit plina de batrini si copii fara parinti-- Nici pdl-ul nu e mai breaz astia vor distruge tara din punct de vedere -MORAL- asa ca toti o apa si un pamint -- VOTATI INDEPENDENTII-- nasul RADU MORARU presedinte!!!!-- altfel romania va dispare de pe harta lumii-- e deja vinduta de criminalii care au fost si sunt inca la putere -- hoti ,borfasi ,agramati inculti etc---
mike
20.07.2019 23:19
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia