Tribuna
Sevis
Durerile chinuitoare de articulații nu trec, oricâte ai încercat? Complexul inovativ care activează mobilitatea articulară. Află mai multe!
Durerile chinuitoare de articulații nu trec, oricâte ai încercat? Complexul inovativ care activează mobilitatea articulară. Află mai multe!

Durerile articulare și reumatice sunt unele dintre cele mai chinuitoare probleme de sănătate care apar odată cu înaintarea în varsta și care ne schimbă viața și obiceiurile.

 

De ce apar durerile de articulații?

Durerile articulare apar datorită distrugerii cartilajului articular odată cu înaintarea în vârstă. Cartilajul articular acționează ca un burete care protejează și permite mișcarea fără durere. Pentru a stopa durerile articulare este necesar să acționăm asupra cauzei, să reparăm catilajul să aducem organismului elementele din care este format cartilajul: colagen glucozamină și condroitină astfel încât articulația să se refacă din interior și durerile să fie eliminate.

Durerea la genunchi este cel mai frecvent tip de durere articulară, urmată de dureri de umăr și șold, dar durerile articulare pot afecta orice parte a corpului, de la glezne și picioare până la umeri și mâini.

Pe masură ce înaintăm în vârstă, articulațiile dureroase devin din ce în ce mai frecvente.

Mulți oameni care au artrită sau rheumatism sau diferite artroze trăiesc zi de zi cu dureri cronice.

Este foarte important să știm că există modalități naturale cu acțiune locală și directă asupra articulațiilor dureroase și care ne ajută să controlăm durerea din afecțiunile cronice precum reumatismul și artrozele și să ducem o viață cât mai confortabilă.

 

Cum putem scăpa de durerile de articulații?

Este important să cunoastem câteva lucruri despre cea mai frecventă afecțiune care determină apariția durerilor articulare si anume artroza.

Artroza este o afecțiune de cauză degenerativă, având ca trăsătură comună distrugerea cartilajului articular, urmată apoi de modificări inflamatorii ale tuturor structurilor care formează articulația.


Cartilajul este un țesut conjunctiv dens și flexibil, care este foarte bogat în colagen, glucozamină și condroitină și are rolul de a absorbi impactul cauzat de mișcare și de a actiona ca și structură tampon pentru a evita frecarea dintre oase. Condroitina, parte component importantă a cartilajului conferă protecție, împiedicând ”atacul” enzimelor responsabile de uzura și inflamarea articulațiilor.

Deoarece organismul nu sintetizează glucozamina, un aport direct la nivelul articulației devine indispensabil pentru funcționarea normală a cartilajului articular.

Lichidul sinovial, cel care înconjoară articulația are rolul de a lubrifia şi hrăni suprafaţa articulaţiilor și este foare bogat în glucozamină și condroitină. Dacă lichidul sinovial creşte prea mult, pot apărea probleme, umflăuri, amorţeli, durere. Dacă lichidul sinovial scade prea mult, cartilajul se degradează şi se produce acea frecare tip os pe os.

Este foarte important să știm că există modalități naturale cu acțiune locală și directă asupra articulațiilor dureroase și care ne ajută să controlăm durerea din afecțiunile cronice precum reumatismul și artrozele și să ducem o viață cât mai confortabilă.

 

De ce este extraordinar în lupta cu durerile articulare Collaforce?

Datorită compozitiei unice și complexe actionează profund la nivelul articulației și muschilor asupra cauzei care provoacă apariția durerilor articulare și musculare astfel:

  • stopează și reduce semnificativ durerea

  • oprește distrugere cartilajului articular

  • stimulează productia de colagen la nivelul articulațiilor

  • determină o recuperarea articulară rapida, ajută la redarea mobilității și a sănătății articulare

  • actionează direct asupra durerii permițând o recuperare rapidă datorită extractelor concentrate

Complexul revolutionar Collaforce actionează asupra cauzei durerilor prin puterea extraordinară a ingredientelor sale a căror acțiune a fost studiată științific. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă o cură completă.

Ceea ce diferențiază și face din Collaforce o soluție întradevăr unică și extraordinară este compoziția prin care s-a obținut un nivel maximal de substanțe bioactive care se absorb și sunt transportate local direct la nivelul structurilor articulare. Datorită acestui grad de absorbție maximal printr-o cură completă se reduce semnificativ durerea articulară, se stopează evoluția artrozelor degenerative și se menține mobilitatea și flexibilitatea articulatiilor și mușchilor.

Datorită proprietăților speciale ale substanțelor bioactive din compoziția formulei de acțiune utilizarea acestui remediu acționează asupra artrozei, reumatismului și artritei și ajută la menținerea libertății de mișcare și mobilității pe termen lung.

 

Puteți afla mai multe informații despre Collaforce accesând site-ul: www.collaforce.ro sau ne puteți contacta la nr. de telefon: 0771511784.

Informații utile puteți găsi și pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/collaforce

 

 

 

 

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia