Tribuna
Duminică, în Muzeul din Dumbrava - Prima ediţie a festivalului "Pe Malul Cibinului", sponsorizată de Holdingul Atlassib
Duminică, în Muzeul din Dumbrava - Prima ediţie a festivalului

Palatul Copiilor din Sibiu, în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi având ca sponsor Holdingul Atlassib va organiza duminică, 4 iunie, prima ediţie a Festivalului de folclor şi obiceiuri tradiţionale "Pe Malul Cibinului".
Spectacolele vor avea loc în incinta Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, cu începere de la ora 14.30.
Pe scena de pe lac îi vom putea urmări pe tinerii membri ai Cercului de dans popular, alături de Ansamblul "Cibinul" al Palatului Copiilor și Elevilor din Sibiu, alături de invitaţii lor, Ansamblul „Florile Bîrzavei” din Gătaia, jud. Timiş, Ansamblul Folcloric de copii şi tineret „Ghiocelul” din Sibiu şi ansamblurile folclorice „Strugurelul” din Valea Viilor, „Florile Visei” din Şeica Mare şi „Datina”din Tălmaciu. 

„Cu încredere şi cu admiraţie vom vedea că dansul popular românesc este pe mâini bune şi, de la cel mai mic la cel mai mare, fiecare copil va dansa cu zâmbetul pe buze şi cu emoţie pentru a vă arăta pasiunea şi munca din fiecare zi de repetiţie de peste an. Mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, colectivului extraordinar de părinţi şi fiecărei persoane care ne sprijină necondiţionat! Vă aşteptăm cu drag, în număr cât mai mare!”, spun organizatorii. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia