Tribuna
PNL
Drumul abandonat şi...lupta politică surdă!?
Drumul abandonat şi...lupta politică surdă!?

Un grup de cetăţeni din satul Sebeşu de Jos ne-au scris plini de năduf: "Undeva după Sfintele Paşti ne-am bucurat să vedem că, în sfârşit, drumul care duce spre satul nostru intră în renovare. Nu era doar prea îngust, ci şi plin de gropi. 

Au apărut utilajele şi meşterii de la firma TOTAL NSA, care pe o lungime de circa 1,8 km, au lărgit drumul şi au împrăştiat piatră spartă. 
Câţiva consilieri locali ai Partidului Verzilor din Consiliul local al Comunei Turnu Roşu, de care aparţine şi satul noastru, au atras atenţia primarului Stelian Istrate, că onor constructorul nu respectă proiectul şi lucrarea nu este conformă. Primarul l-a sesizat pe dirigintele de şantier că lucrarea nu respectă proiectul şi că, dacă nu remediază situaţia, constructorul nu va vedea nici un ban. Constructorul s-a supărat subit şi a părăsit şantierul cu utilaje şi oameni cu tot. 
De câteva săptămâni noi ne rupem maşinile pe drumul abandonat şi campania electorală... bate la uşă. Primarul arată cu degetul spre "verzi" ("Să vă facă drumul Sima Dorin" acesta fiind consilier al Partidului Verzilor), dar reprezentanţii acestuia susţin că ei nu au vrut decât să oblige constructorul să respecte proiectul pentru reabilitarea drumului. Şi uite aşa, din cauza disputelor şi intereselor politice, noi, cetăţenii suferim şi drumul rămâne abandonat". 
Până la închiderea ediţiei, primarul din Turnu Roşu nu a putut fi contactat, dar un lucru e sigur: vin alegerile, patimile şi hărţuielile politice se înteţesc, în luptă se aruncă "artileria grea", nimeni nu mai ţine cont de...interesul cetăţeanului căruia nu-i mai rămâne decât să sufere.
Aşadar, oameni buni, atenţie cu cine votaţi, nu vă mai încredeţi în promisiunile sforăitoare şi puneţi ştampila pe acei oameni serioşi şi gospodari dispuşi SĂ FACĂ şi nu doar să PROMITĂ marea cu sarea odată la patru ani. Cât priveşte drumul spre Sebeşu de Jos aşteptăm reacţiile Primăriei Turnu Roşu şi bineînţeles ale constructorului.
C. SORIN


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia