Tribuna
Dr. Ilie Vonica a murit
Sorana MAIER
26211 vizualizari
Dr. Ilie Vonica a murit
Medicul sibian Ilie Vonica, patronul Grupului Polisano, a murit ieri la orele prânzului, după ce s-a aruncat de la etajul vilei sale. Imediat după apelul la 112, a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la Spitalul European Polisano, unde medicii au încercat să îl salveze, dar nu au mai reuşit din cauza leziunilor grave. Se pare că Ilie Vonica a lăsat o scrisoare. Cel mai bogat sibian a creat în jurul numelui Polisano un adevărat imperiu - două spitale, un centru de dializă, un centru de fertilizare in vitro, o fabrică de medicamente.

Medicul sibian Ilie Vonica, patronul Polisano, a murit ieri după ce s-a sinucis arun­cându-se în gol de pe terasa vilei sale de pe strada Andrei Mureşanu.
La ora 12.15, o femeie a su­nat la 112, apoi un echipaj SMURD l-a preluat în stare critică, în stop cardio-respi­rator, cu multiple leziuni la cap şi la organele interne şi l-a dus la Spitalul European Polisano. Medicii SMURD, care l-au preluat pe Ilie Vonica de la domiciliul său, spuneau că acesta a suferit un stop cardio-respirator, iar pe timpul trans­portului au efectuat mai multe manevre de resus­citare.
Starea lui a rămas foarte gravă, iar după multiple ma­nevre de resuscitare, medicii nu au mai putut să îl salveze. 
Ilie Vonica a murit în spitalul pe care l-a deschis în urmă cu un an de zile.
Oficial, autorităţile încă cer­cetează cazul, dar cel mai probabil este vorba despre o sinucidere şi se pare că în locuinţa lui Ilie Vonica s-ar fi găsit o scrisoare în care acesta şi-a explicat gestul.
Soţia sa a fost implicată recent într-un scandal legat de decontul unor reţete false şi este arestată.

Ultimele  gânduri ale lui Vonica

În scrisoarea pe care a lăsat-o, milionarul Ilie Vonica îi cere iertare soţiei  pentru gestul pe care l-a făcut. Ilie Vonica a scris că nu poate trăi ştiind că ea este „acolo”, adică arestată. Vonica a scris că îşi cere iertare pentru tot, inclusiv pentru faptul că nu a rezistat psihic problemei pe care o avea familia sa. Îi mai spune soţiei că a iubit-o foarte mult şi că, ştiind că este mult mai puternică decât el, o roagă să aibă grijă de tot, în special de fiica pe care o au împreună. 
Surse judiciare mai spun că din discuţiile cu cei apropiaţi, milionarul ar fi refuzat să mănânce în ultimul timp şi că, înainte de a se apuca să scrie biletul de adio, ar fi fumat mult. De altfel, apropiaţi ai familiei Vonica spun că milionarul slăbise foarte mult de când soţia sa, Ioana Daniela, fusese arestată.
Aceleaşi surse mai spun că scrisoarea de adio lăsată de Ilie Vonica se află în prezent la poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu, care realizează ancheta sub coordonarea unui procuror.

Afaceri de succes

Cel mai bogat sibian a fost cel care a deschis prima clinică privată din România, la Sibiu, pe strada Constituţiei. În timp, a ridicat un adevărat im­periu, dezvoltându-şi afacerile cu o fabrică de medicamente, un centru de dializă, reţea de farmacii, centru de fertilizare in vitro şi alte clinici în ţară.
 Anul trecut, Vonica a des­chis Spitalul European Poli­sano, unul dintre cele mai moderne din ţară, în interiorul căruia a dezvoltat mai multe centre de excelenţă în me­dicină.
De peste 20 de ani, doctorul Vonica a fost considerat unul dintre antreprenorii de succes, firmele sale fiind în topul celor mai puternice de pe piaţa românească. Potrivit Top Ca­pital, Ilie Vonica avea o avere estimată la sfârşitul anului 2013, de 150 – 160 de milioa­ne de euro, fiind pe locul 26 în ţară.

Drumul de la medicină la afaceri

Ilie Vonica s-a născut în 17 iunie 1955, a fost căsătorit cu Ioana Daniela Vonica, cu care are un copil.
Între anii 1976 şi 1982 a ur­mat Universitatea de Medicină Timişoara, a fost medic primar obstetrică - ginecologie.
În anul 1993 a înfiinţat Cli­nica Polisano, apoi Centrul Medical Polisano de pe strada Constituţiei, primul spital privat din ţară, între anii 1999 - 2004, a înfiinţat un centru de ferti­lizare in vitro în anul 2006, iar anul trecut a deschis Spitalul European Polisano.
Pe lângă dotările ultra­moderne, din cadrul acestui spital, Vonica a adus o echipă de medici specializaţi în străi­nătate cu care pregătea rea­lizarea implantului cardiac, pulmonar, renal, etc, la Sibiu, a creat colaborări ale spi­talului de la Sibiu cu unele din­tre cele mai prestigioase clinici din Europa.

Afaceri din pasiune

"Am început afacerile mele din pasiune, din dorinţa de a schimba în bine cursul vieţii pentru multe persoane, prin ceea ce puţini ştiu să facă. Succesul am ales să nu îl măsor în numere, pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ce consider etic şi responsabil în actul medi­cal: calitatea serviciului, pa­siunea către excelenţă şi în­crederea acordată fiecărei persoane în parte. Mulţumesc celor ce au împărtăşit aceeaşi viziune în decursul anilor, oa­menilor din interior şi colegilor, pacienţilor ce înţeleg spiritul Clinicii Polisano cât şi celor ce au ales să ne fie parteneri în tot acest timp", este declaraţia dr. Ilie Vonica, publicată în prezentarea generală a grupului.
Grupul Polisano este primul grup complet integrat în do­meniul medical din România, segmentele sale de business cuprinzând o serie de poli­clinici cu laboratoare proprii, spitale private, centre de fertilizare în vitro, reţea de farmacii, distribuţie de pro­duse farmaceutice şi producţie de medicamente, şi nu în ulti­mul rând, o serie de activităţi de suport: dealer Toyota şi service auto Citröen, agenţie de turism proprie, proiecte de sport şi agrement, construcţii imobiliare şi real estate.

"Am început afacerile mele din pasiune, din do­-rinţa de a schim­ba în bine cursul vieţii pentru multe persoane, prin ceea ce puţini ştiu să facă. Succesul am ales să nu îl măsor în numere, pentru că am pornit la drum cu sufletul deschis către ce consider etic şi responsabil în actul medical: calitatea serviciului, pasiu­-nea către excelenţă şi încrederea acordată fiecărei persoane în parte"
Dr. Ilie Vonica 
1955 - 2014

comentarii
83 comentarii

Mare pierdere pentru Sibiu! Pacat! Acele lucruri pt care sunt cercetati nu pot sa cred ca au fost facute cu stiinta sau din indemnul lor, in holding sunt multe firme, multi directori, nu pot sa cred ca fam Vonica s-a pretat la asa ceva. Este poate singura firma din Sibiu care si-a respectat toti angajatii si i-a platit corect pe toti si si-a respectat si clientii/pacienti. Care o fi sarisfactia profesionala a celor care s-au ocupat de "caz"?
geo
03.06.2014 14:52
prosti au fost cei care au facut revolutie in 89,
coco
03.06.2014 15:00
Un om nevinovat nu se sinucide, un om nevinovat lupta...
ana
03.06.2014 15:04
De lasitatea lui e vinovata procuratura?Te sti curat ti capul sus.Locul hotilor este la puscarie cu regim de munca sa-si castige painea Si cel mai important Recuperarea prejudiciilor.
cfr
03.06.2014 15:07
un ilie a plecat, pe cand si celalalt de la biblioteca ?
kkk
03.06.2014 15:09
Pentru ANA si multi ca ea.
Decat sa vorbiti fara sa stiti ceva concret mai ziceti Doamne fereste.
Pentru Familia POLISANO condoleante.si Dumnezeu sa-l ierte.
Aceasta este situatia din Tara .
Ilie
03.06.2014 15:10
Sincere condoleante familiei !
simona
03.06.2014 15:12
Dumnezeu sa-l ierte! Daca era nevinovat de ce a recurs la acest gest?
Misu
03.06.2014 15:23
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Nu cred ca e cazul sa vorbim de vinovatie sau nevinovatie... A cedat la presiuile la care a fost supus in ultima vreme! Sa fereasca Dumnezeu sa ajungem intr-o situatie din care sa nu mai vedem alta scapare decat moartea! Condoleante familiei!
gogu
03.06.2014 15:31
Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de sufletul lui !
cititor 13
03.06.2014 15:31
Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihnesca! Sincere condoleante familiei! O mare pierdere pentru Sibiu...sper ca afacerile sa nu sufere mult...si in special clinicile...asta pentru binele sibienilor si nu numai, care nu prea au multe alternative...Dumnezeu sa il ierte!
anonim
03.06.2014 15:42
toate se platesc pe lumea asta,mai devreme sau mai tarziu,averea construita ilicit confiscata,doamna la puscarie,si asa poate v-om trai ca in elvetia...in rest numai ganduri bune.
poker
03.06.2014 15:47
"...plata pacatului este moartea..." scrie la Romani 6:23.
Iertarea oamenilor se obtine pe pamant, adica in timpul vietii lor. Asa scrie Biblia si asa trebuie sa credem.
Dupa sinucidere, e prea tarziu.
Pacat!
driver
03.06.2014 15:49
Sincere condoleanțe familiei.dumnezeu sa-l ierte.de la GURAHONT
CRISTEA
03.06.2014 15:55
Lasitatea l-a impins la acest gest.....
G.O.
03.06.2014 16:06
Nu există dec
Cri
03.06.2014 16:11
Nu a ajutat pe nimeni,el si-a vazut strict de afacerile lui.
@@@
03.06.2014 16:44
Dumnezeu sa-l ierte!
RayBanDeCal
03.06.2014 16:46
Una din CELE ZECE PORUNCI si anume SA NU UCIZI implica automat si UCIDEREA de SINE, sinuciderea/suicidul...

Cei vinovati de asa ceva NU au dreptul la inmormantare crestina (preoti si slujba) in PAM
Georg
03.06.2014 16:47
D-zeu sa-l ierte.Cei care apreciaza ce a facut dr. Vonica sa se roage pt. sufletul lui. Ceilalti, daca sunt crestini adevarati sa taca in aceste momente grele. Asa mi se pare corect.
ada
03.06.2014 16:47
O mare pierdere pt Sibiu! Cat despre cei care comenteaza fara sa gandeasca ... Mai bine si-ar vedea de treaba. Stilul lor e caracteristic stilului romanesc- rautacios, barfitor, invidios si cu multe prejudecati. sportul national la romani - sa vorbesti ce nu cunosti si sa iti dai cu parerea ...Nimeni nu stie cu adevarat ce a fost in sufletul lui domnului Vonica- avand atatea firme, nu e neaparat ca el sa fi comis marsaviile din Bucuresti.Avea manageri care conduceau. De ce nu s-a descoperit asa ceva si in Sibiu? Nu cred ca un om de o asa valoare s-ar fi putut cobori la asa ceva. Cat despre gestul lui, este gestul unui om care probabil nu a mai dormit de cand a inceput scandalul, al unui om obosit, disperat si singur. Dumnezeu sa mangaie familia indoliata si sa le dea putere celor apropiati sa duca mai departe proiectele incepute in Sibiu. A reusit sa ridice stndardele medicale din Sibiu la standarde europene - chiar in regim privat, preturile sunt la jumatate din preturile practicate in Bucuresti si de o calitate superioara. Gandurile mele se indreapta inspre sotia si copiii lui. Dumnezeu sa ii intareasca. Este foarte dureros!
Sib
03.06.2014 16:51
si acum te intrebi la ce bune atatea case si conturi pline ? Linistea casei si din familie e cea mai importanta.Cred ca cel mai bun lucru e o viata cinstita si decenta fara averi colosale facute prin furturi. Trebuie sa stii ce vrei in viata si "sa nu te intrinzi mai mult decat iti e plapuma " si cel mai portant sa nu consideri ca in viata totul inseamna bani .Ce s-a intamplat cu Vonica ar trebui sa fie o lectie pentru toata lumea .
cetatean al sibiului
03.06.2014 17:06
o sa il urmeze si atii si toti o sa plateasca pt ce au fakut.sunt multi kare fura in sibiu aici.dk era nevinovat lupta nu era las
yo
03.06.2014 17:07
tot ce a facut a facut din banii sotiei ea a fost sursa principala financiara cu care s-a plecat la drum,nu l-a dorit nimeni pe Vonica in familia Dr. Perde,pacat ca ea ca sursa principala financiara va raspunde de niste lucruri,cu care niciodata nu a fost familiarizata,fiind pusa doar sa semneze,convinsa ca totul e corect in regula,si-a pus semnatura-nu cred la modul cum o cunosc sa poata rezista tuturor incercarilor si hartuirilor-Polisano a crezut ca ingenuncheaza Spitalul Clinic de Urgenta a crezut
go
03.06.2014 17:09
sa nu urmezi tu ,idiotule
pt yo
03.06.2014 17:20
nu comentez ce scriu postasii de servciu,dar spun ca daca nu era acest spital Polisano cu tot personalul sau,echipe de chirungi,anestezisti din Franta etc.sotia mea nu mai era in viata in ziua de azi,vedeti articolul din Tribuna din noiembrie 2013 referitor la Polisano operaratii cord deschis.Pacat de acest om care a vrut sa faca ceva mai bun decat sistemul national de sanatate unde numai se sifoneaza bani in interesul lor si nu a pacientilor.intrebare de toti oamenii cu un anumit statut social apeleaza la spitale si clinici private din tara sau stainatate pe bani proprii desi platesc contributia la sanatate in Ro.Ptr.este un sistem corupt si ineficient.Platesti si nu primesti nimic.
pacient
03.06.2014 17:44
1
eli
03.06.2014 17:54
Dumnezeu sa-l ierte:)
EuHOco
03.06.2014 17:59
Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea;daca si-ar pierde sufletul?(matei 16:26) Si;dupa cum oamenilor le este randuit sa moara o singura data;iar dupa aceea vine judecata...(evrei 9:27)
Sa nu mai creda nimeni ca dupa moarte exista iertare.
Viata ne-a dat-o Dumnezeu si nu avem dreptul sa ne-o luam singuri.
Dumnezeu nu mai iarta omul dupa ce moare.
Pacat ca si-a pierdut sufletul pt. o vesnicie.
eli
03.06.2014 18:06
El nu mai este iertat de Dumnezeu a fost pierdut un suflet. El s-a sinucis viata lui putea fi refacuta botezanduse si crezand in Dumnezeu.
Adevarul
03.06.2014 18:07
Dumnezeu sa-l ierte.Nu s-a gandit nimeni? Poate a fost sinucis. Sa dea cel de sus putere urmasilor sa-i urmrze proiectele. Erau necesare pentru Sibiu
didina
03.06.2014 18:17
mare pacat.a cedat la presiunea justitiei din romania care face dreptate doar unde vrea.condoleante familie si sa nu uite ca murit in glorie deplina.
ion
03.06.2014 18:21
Crestineste a pacatuit, luandu-si viata, iar ceea ce l-a determinat la gestul necugetat pare a fi premeditate !
Cu toti banii, acum NU ARE DREPT LA IMNORMANTARE CRESTINEASCA , PACATUL FACUT ESTE INSEMNAT.
ESTE TRIST CA MILIONAR FIIND NU ESTI IN STARE SA DECIZI CEVA CARE SA LASE O AMINTIRE CAT DE CAT CRESTINA....CA VIATA TRAITA CU FRICA DE DUMNEZEU .
TRIST, DAR ADEVARAT.BANII OCHIUL.........>>>>
new
03.06.2014 19:04
Poate sa demonstreze de unde au avut BANII, totii Dr. din ROMANIA. SATANA ia dat Banii ia luat inapoi . Dar desapre MORTII se spune sa se VORBEASCA de BINE.
Un pensionar
03.06.2014 19:18
Acest om merita din partea sibienilor respect. Dumnezeu sa l ierte ,propunere facultatea de medicina din Sibiu sa i parte numele
Tati
03.06.2014 19:47
Unde va fi depus ?
coco
03.06.2014 20:16
De morti numai de bine.Dar sa nu aiba liniste in mormant, cata durere au ce-i cu diabet si cancer pentru medicamentele care nu le primeau la timp din cauza ca acesta le capusa.Averea care a facut-o,numai prin hotie a facut-o.Nu merita sa fie inmormantat cu preot,dupa cate pacate a facut.
gogu din rampa
03.06.2014 20:59
Va multumesc tuturor pentru comentarile adresate. Clinica polisano si Brendul polisano va ramane in folosul dumneasvoastra .Pentru sufletul dr Ilie Vonica dumnezeu sa-l ierte.
V.ILIE
03.06.2014 21:19
Dumnezeu sa il ierte. A dat sa manance o paine la multi medici si asistente din Sibiu... pacat de el.
Toti diabeticii si bolnavii de cancer se vor ruga pentru sufletul lui.
Corina
03.06.2014 21:30
DUMNEZEU sa-l odihneasca!!!mare pierdere pt sibieni...
ady
03.06.2014 21:40
Sincer , cred ca au vrut sa i distruga. Si au reusit. Poate vom afla adevarul, dar va fi prea tarziu. Au distrus o familie. O mare pierdere pt Sibiu.
doina
03.06.2014 22:38
VICTIS HONSOS...!!!!
RIP ILIE VONICA...!!!
ultras cioplea
03.06.2014 22:50
ce mai ziceti voi aia care ati facut emisiuni cu marele dr. mesia ?
jurnalistii... lu' peste
03.06.2014 22:59
poate nu si-a achitat cotizatia la campania electorala... hotul obraznic a luat-o peste bot ?
cotizatie?
03.06.2014 23:02
Nu am cuvinnte referitor la comentariile postate! Dumnezeu sa ii ierte fapta! Acest om a facut multe pentru Sibiu. Va e ciuda ca a facut bani? Pacat, mare pacat pentru gestul de a-si lua viata, dar si pentru ca Sibiul a pierdut un om de valoare! Dumnezeu sa il ierte! Si va rog, din respect pentru fiica domnului doctor Vonica Ilie si sotia sa nu mai comentati idiotenii!
Mihaela
03.06.2014 23:09
Sa-i fie tarina usoara si D-zeu sa-l ierte
Sibianca
04.06.2014 00:12
Sfaturi practice
Georg
04.06.2014 00:29
victima colaterala a sistemului de asigurari de sanatate romanesc.N-ar putea fi fraudat decat cu complicitatea celor din sistem.Cei din interiorul sistemului sunt autori morali care nu vor putea fi pedepsiti pentru moartea lui
ben
04.06.2014 00:36
Dumnezeu sa-l odihneasca! O mare pierdere pentru Sibiu!
un sibian
04.06.2014 07:49
Dumnezeu sa-l ierte pentru gestul facut si sa-l odihneasca in pace , condoleante familiei indoliate
un om
04.06.2014 08:42
asa e tot omul,cu cat are,vrea tot mai mult,mai bine.CONDOLEANTE familiei.
d
04.06.2014 09:24
a ales sa scape de judecata de pe pamant dar cu siguranta nu va scapa de judecata Divina. ma intreb oare cati oameni au murit din cauza smecheriilor facute cu retete, oare cati oameni bolnavi n-au avut sansa sa-si ia medicamentele ca au fost luate inainte pe retete FALSE. daca te stii curat si nevinovat te lupti pana in panzele albe ..sunt atatea cai de judecata. si la banii lui daca era nevinovat se putea duce bine mersi la CEDO. acum sa-i facem statuie unui hot si excroc mi se pare cam mult.
flavius
04.06.2014 09:29
Dumnezeu sa-l ierte !
Odihneasca-se in pace !
Dumnezeu sa-i ocroteasca sotia si fiica, pe d-na Dana si pe Lori !
Mirela si Adrian C.
04.06.2014 09:30
un gunoi...
dudu
04.06.2014 10:49
Dudule, tu esti un mare GUNOI! Nu sunt cuvine ...
Sib
04.06.2014 11:23
Nu sunt cuvinte ...
Sib
04.06.2014 11:24
numai cei care au trecut prin anchete pot sa si dea seama ce inseamna chiar daca nu esti vinovat pana sa iti scoti nevinovatia ajunji asa ca vonica
sibian
04.06.2014 11:50
Condoleante familiei Vonica.Dumnezeu sa-l odihneasca iar familiei putere sa poata trece peste aceste dureri cumplite.
oara
04.06.2014 11:57
am gresit..... O FAMILIE DE GUNOAIE..... INTELEGI ZDREANTA *SIB* ? O PUSCARIASA SI UN HOT CARE S A SINUCIS CA UN RATAT...CARE A FURAT TOATA VIATA LUI....SA FACA AVERE...... SA TI IEI BANII CU TINE IN PAMANT BAAAAAA SA TI FACI SPITAL SI ACOLO...CA POATE SCAPI ACOLO IN IAD UNDE O SA AJUNGI. ZDREANTA.
dudu
04.06.2014 12:08
greseala doctorului Vonica pe acest pamant este ca nu a chiuretat-o pe mama ta cand a fost insarcinata si a facut un cacat mare care judeca,ai inteles cred ca cacatul esti tu
pt dudu
04.06.2014 12:17
greseala familiei vonica e ca intrat in zona de stapanire a multinationalelor...care te termina prin toate mijloacele..numai sa te scoata din piata....pacat pt sibiu...si chiar pt romania
adevar
04.06.2014 13:22
Vai, prostia doare tare, nu-i asa Dudule? Se vede ca nu ai realizat nimic la viata ta. Probabil ca ai fost toata viata un frustrat, un neispravit si o creatura plina de invidie si rautate. In jurul tau, toti care au avut mai mult decat tine au fost etichetati hoti ... Nu e de mirare ca esti ceea ce esti si ca gandesti asa ... Nici nu are rost sa ma obosesc sa iti explic mai multe ... Nu meriti ...
Pt dudu
04.06.2014 13:47
Cei care aveti tupeul sa aruncati cu pietre sunteti curati ca lacrima si fara de pacate? Nu va este rusine sa batjocoriti si acum cand nu mai este un om oricine ar fi el? Singurul care ne poate judeca este Dumnezeu!
Atata timp cat faceti comentariile care le faceti fara sa fiti in cunostiinta de cauza, nu dovediti altceva decat ca sunteti mai rai si mai vinovati de faptul ca ponegriti un om care nu a facut rau nimanui si a lasat ceva in urma sa. Dumnezeu sa il odihneasca ]n pace pe DR. Vonica! Multa putere familiei indoliate sa treaca peste toate aceste necazuri. Sincere condoleante!
un sibian
04.06.2014 14:10
d-na morariu cu tot respectul pentru dvs.acest om nu avea alta alternativa.mizeria in care se balacea era prea mare si...cam putea!
sibianca
04.06.2014 14:18
"De morti numai de bine", spune un dicton latin. "Atat de morti, cat si de vii, sa spui adevarul",scrie Victor Eftimiu, in cartea "Spovedanii".
Nu stiu daca si Dumnezeu,cum face Biserica, pedepseste pentru eternitate, pe cineva care intr-o ratacire de moment isi ia viata.
Pana nu stiu adevarul, Dumnezeu sa-l ierte pe Ilie vonica si condoliante familiei"
Ioan B.
04.06.2014 14:20
mars zdreanta din cartierul de jos...
dudu
04.06.2014 14:55
Dumnezeu sa-l ierte !
Vesnica pomenire unui om absolut deosebit si de succes care a facut enorm pentru orasul nostru !
Sincere condoleante familiei, sotiei Dana si fiicei sale carora le doresc puterea de a suporta tragicul eveniment si de a merge mai departe cu mandria nemuritoare ca apartin dr. Vonica Ilie !
un simplu cetatean al Sibiului
04.06.2014 16:07
a mai scapat tara de un infractor.
dudu
04.06.2014 17:37
Pacat ca a sfirsit atit de tragic. Este trist cind un om ajunge la o asemenea decizie, indiferent care este motivatia lui. Nu am si nu avem dreptul sa comentam decizia unui om care si-a luat viata. In RO sunt convinsa ca in viitor o sa vedem tot mai multe sinucideri, pe motiv ca lumea nu are perspectiva sau viitor. Discutiile cu iadul pe care le-am citit inainte in vremurile noastre sunt ridicole si mie mi se par extreme. Nu noi sau un popa tot pacatos decidem daca dupa moarte va fi iertat sau nu. Asemenea discutii se purtau in evul mediu, dar romanii au cam ramas in urma cu multe....
Biserica ar fi bine sa mai faca cite un spital, gradinita, azil de batrini. In Sibiu este un singur hospiciu. De ce biserica nu face un hospiciu in fiecare oras mai mare ca sa-i conduca pe muribunzi si rudeniile lor spre sfirsitul vietii? In hospiciul de la Sibiu nu se face diferenta daca esti ateu sau carui rit faci parte. Asta se numeste crestinism, nu doar sa citezi citate din Biblie.
Strigator la cer este faptul ca citiva medici s-au imbogatit pe urma unor bolnavi de cancer. Cine are sau a avut vreun bolnav de cancer in familie stie prin ce trec acesti patienti. Este inuman si pentru acesti medici, indiferent cit mult bine au facut in rest sau inainte eu as introduce scaunul electric. Ei sunt medici ca sa ajute bolnavii, nu sa faca averi si sa delapideze sistemul social. Pentru o asemenea delapidare Ceausescu pe care nu-l pling, te impusca. Azistazi acesti ticalosi rid de justitie. Rusine, sper ca justitia sa-si faca treaba si vom vedea daca aceasta familie este sau nu vinovata si indiferent cit bine au facut inainte, asa gest nu este de iertat, daca-s vinovati.
D-zeu sa aiba grija de sufletul lui!
IO
04.06.2014 17:53
unde au fost cei pe care i-a ajutat?unde au fost cei pe care i-a angajat? unde i-au fost consatenii in aceste momente Grele?toti se mandreau cu el si spuneau ca sunt neamuri si consateni iar dintr-odata toata lumea tacea. oare psihologii din spital sau din apropierea lui nu au putut fi langa elcand a avut cele mai negre gaduri, cand sotia sa nu a mai putut fi langa el. eu cred ca putea fi salvat inainte de a fi prea tarziu. Dumnezeu sa-l ierte
unde?
04.06.2014 18:25
fiecare spune ce gandeste, eu spun doar atat, vorbim fara temei. nu stie nimeni ce a fost cu adevarat acolo, si poate nu o s aflam niciodata, cert este ca acest om, din Poiana Sibiului, a incercat sa faca numai bine!!!! restul sunt speculatii.... referitor la iertatrea din partea lui D-zeu, trebuie s fim constienti k El nu gandeste ca noi........ poate sa-l ierte.
apofys
04.06.2014 22:08
O mare pierdere nu numai pentru Sibiu ci pentru Romania. Cunosc putini oameni de afaceri dar si mai putini,,oameni de omenie ,, cu care sa-l compar. L-am considerat intotdeauna un exemplu prin ce a facut pentru Sibiu. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Constantin Borcan-consilier judetean
04.06.2014 22:25
"a murit dupa ce s-a sinucis"...halal ziaristi !!!
aura
04.06.2014 22:29
Ca sa faci atatia bani cinstit, intr-o perioada atat de scurta nu este posibil, acum vedem cum s-au facuti acesti bani, prin delapidare, furt, etc, nu va suparati, acesta este adevarul, ce a facut pt Sibiu, cand or fi consultatiile gratuite la Polisano, atunci se va putea spune ca a facut ceva pt. Sibiu, in rest este o afacere, asa putem zice si de cel care face clatite in centru, si de altii.
Cu ce i-a fost murdarita munca ? cu retele compensate ?
Credeti ca are ceva DNA-ul cu fam. Vonica ?!
DNA-ul are probleme cu HOTII !!!
@ Doina & CO
04.06.2014 22:42
Fac altii hotii mai mari si fura mai mult,dar omul asta avand un nume si o reputatie in Sibiu s-a sinucis de rusine mai mult decat din disperare.S-a gandit la ce o sa spuna lumea,asa sunt oamenii de la tara.Acolo conteaza foarte mult treaba asta.
vega
04.06.2014 22:58
Dumnezeu sa-l ierte!
sibian
04.06.2014 23:01
ai dreptate ,alora de la tara le pasa mult de ce spune lumea.La oras suntem multi si nu se mai tine cont de asta.
andrei
04.06.2014 23:03
Aceleasi sentimente de parere de rau le-am simtit si eu asemenea d-lui Troanca. A lasat in urma lucruri deosebite pt Sibiu. Sincere condoleante familiei!
ANI
05.06.2014 00:40
un om care a facut foarte mult bine si nu a fost inteles...
luminita
05.06.2014 11:23
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!A fost un om deosebit!
Radu Gheorghe
05.06.2014 11:48
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
A fost un OM deosebit din toate punctele de vedere.Un suflet mare dispus sa te ajute la nevoie!Un OM de calitate,tot ce a realizat in domeniul medical,baze sportive si altele dovedesc acest fapt.Plecarea lui dintre noi este o mare pierdere pentru sibieni in primul rand si pentru toti romanii.
Sincere condoleante familiei indoliate.
Dr.Podariu Gheorghe.
05.06.2014 15:25
Am simtit nevoia sa scriu ceeea ce am "trait" in apropiera omului deosebit care a fost Dr.ILIE VONICA.Mi-am exprimat in cateva cuvinte gandurile personale si constatand ca sunt ultimul de pe o "lista" de"nume partiale" am sperat ca valorosii colegi mai tineri vor scrie ceea ce simt fata de aceasta tragedie.
Dr.Podariu Gheorghe
05.06.2014 19:27
Imi pare nespus de rau de sfarsitul atat de tragic a unui mare om. Intamplator am aflat de aceasta tragedie, fiind un simplu turist prin sibiu, dar auzind mai demult de rezultatele f bune ale acestei clinici, fiind totodata sub buna coordonare a acestui om. Nimeni nu o sa poata duca mai departe ceea ce el a reusit sa cladeasca. Dumnezeu sa il ierte
Ileana
02.08.2014 22:41
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia