Tribuna
Două persoane rănite într-un accident pe DN 1, la ieșirea din Porumbacu de Jos spre Brașov
Două persoane rănite într-un accident pe DN 1, la ieșirea din Porumbacu de Jos spre Brașov

Doi bărbați, de 47, respectiv 44 de ani, au ajuns la spital, marți seara, în urma unui accident produs pe DN 1, la ieșirea din localitatea Porumbacu de Jos spre Brașov.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 105J, un tânăr în vârstă de 25 de ani a intenționat să traverseze DN 1 dinspre Glâmboaca spre Porumbacu de Sus, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Arpașu de Jos”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Șoferul în vârstă de 47 de ani și pasagerul din mașina pe care acesta o conducea, un bărbat în vârstă de 44 de ani, tot din Arpașu de Jos, au fost transportați la spital conștienți.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale bărbatului în vârstă de 47 de ani care a suferit un traumatism cranian, iar echipajul SAJ a preluat bărbatul de 44 de ani care a suferit un TCC avut închis, traumatism costal și hipertensiune arterială. (L. B.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA