Tribuna
Apa Canal
Două intersecții din Sibiu intră în șantier. Reparații pe Victoriei și Transilvaniei
Două intersecții din Sibiu intră în șantier. Reparații pe Victoriei și Transilvaniei

În perioada 22-27 septembrie, Primăria Sibiu, prin firma contractată pentru reparațiile la străzi, va interveni cu lucrări în două intersecții importante din oraș: intersecția străzii Banatului cu bulevardul Victoriei  și girația de la intersecția străzilor Vasile Cârlova și Transilvaniei.

În noaptea zilei de joi, 22 septembrie se va freza asfaltul vechi în girația de la intersecția străzilor Cârlova și Transilvaniei. Aceeași operațiune, tot pe timpul nopții, se va efectua vineri, 23 septembrie în intersecția bulevardului Victoriei cu str. Banatului. Apoi în 26 și 27 septembrie se va turna un nou strat de asfalt în ambele zonele, după ora 20.00, anunță municipalitatea.

Pentru execuția acestor lucrări nu este necesară închiderea traficului, dar vor fi instituite anumite restricții și devieri pe tronsoanele pe care se lucrează, motiv pentru care șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pe cât posibil.

Lucrările de reparații pe străzi vor continua apoi cu alte cinci străzi din zona Calea Dumbrăvii: Dimitrie Anghel, Aurel Vlaicu, Miron Costin, Mihail Sebastian și Ilarie Chendi.

 

comentarii
1 comentarii

Anormali! Repară unde nu-i stricat și strică unde-i reparat! Să văd că.vor ara pista bicicliștilor de pe str Coșbuc care e intactă!?
Nid
24.09.2022 00:22
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA