Tribuna
Două femei, spulberate pe o trecere de pietoni, pe strada Henri Coandă
Două femei, spulberate pe o trecere de pietoni, pe strada Henri Coandă

Două femei au fost lovite de o mașină, sâmbătă dimineața, în timp ce traversau pe o trecere pentru pietoni în Sibiu. Victimele au fost duse la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu spun că accidentul s-a produs pe strada Henri Coandă, din Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea mașina pe strada Henri Coandă, dinspre cartierul Vasile Aaron, un sibian în vârstă de 67 de ani nu a acordat prioritate și a lovit două femei, una în vârstă de 25 de ani și una în vârstă de 55 de ani, sibience, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni”, spun reprezentanții Poliției Sibiu.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Sibiu, femeia de 25 de ani a suferit un traumatism de picior, iar cea de 55 de ani a suferit traumatisme craniene, de claviculă și de torace. (L. B.)

comentarii
5 comentarii

Două femei, spulberate... Halal jurnaliști, nu mai aveți noțiunea termenilor
B
09.12.2023 11:12
Mai lipsea ca masina sa fie ,,un bolid de fitze condus de o beizadea,, care apoi ,,a ars ca o tortza,, ceea ce inseamna ca ,, s-a intors ca un bumerang,, impotriva ,,conducatorului auto,,
09.12.2023 11:59
De ce se zice intotdeauna ca sunt sibieni sau altceva? chiar nu vad relevanta.
Aici s-a zis ca sunt sibieni ca sa nu presupuna lumea ca sunt, de exemplu, valceni? de parca nu e plin de oameni care au buletin de sibiu dar sunt veniti din alta parte . Asa ca chiar nu e relevanta informatia, nici pentru xenofobi :)
09.12.2023 14:59
Alo, Tribuna! V-ati luat dupa TV-ul lui Ghita ? Bietele femei asa au fost asa de "spulberate" ca a ajuns praful pana la redactie?!!
Cititescu
09.12.2023 18:30
Dupa mine termenul folosit-spulberat- daca e adevarat atunci femeile nu trebuiau duse la spital ci la morga
10.12.2023 20:17
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica