Tribuna
Fabrica Sevis
Două din cele trei candidate pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au depus contestație. Ce a decis Comisia?
Laura BUCIU
1310 vizualizari
Două din cele trei candidate pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au depus contestație. Ce a decis Comisia?
© Răzvan NEGRU/Arhiva

Fostul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență, conf. dr. Liliana Coldea, care a candidat pentru un nou mandat la Spital, după ce a fost pusă în situația de a-și da demisia din cauza gestionării necorespunzătoare a pandemiei, precum și Cristina Floricica Neagu, au depus contestație, după ce niciuna nu a reușit să ia măcar nota 7 pentru a fi admise să conducă cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Sibiu.

În urma contestațiilor, Comisia de Examen a decis să susțină notele anterioare.

„Referitor la contestația doamnei Coldea Liliana, în calitate de candidat, contestație înregistrată (...) privind nota probei constând în susținerea și evaluarea proiectului de management, comisia constată următoarele: în urma analizei proiectului de management, comisia de soluționare a contestațiilor menține nota acordată de comisia de concurs. Celelalte aspecte cuprinse în contestație nu fac obiectul analizei comisiei de soluționare a contestațiilor (...)”, este mențiunea comisiei.

În cazul Cristinei Floricica Neagu, candidata a contestat nota probei constând în susținerea proiectului de management și a evaluării abilităților manageriale. Și în acest caz, membrii comisiei au decis să păstreze nota primită în concurs.

 

Ce se întâmplă în continuare

 

Rezultatele la examen au fost afișate în data de 3 iunie, iar două dintre cele trei candidate au depus contestație. Marți au fost afișate rezultatele finale.

Pentru că niciuna dintre cele trei candidate nu a reușit să obțină nota minimă 7 (șapte), Consiliul de administrație al SCJU Sibiu va organiza un alt concurs pentru ocuparea funcției de manager general. Până la organizarea unui nou concurs manager general interimar rămâne juristul Florin Neag.

Pentru ocuparea funcției de manager al SCJU Sibiu au candidat trei doamne: un medic – Liliana Coldea, un expert contabil – Daniela Bozga și un om de afaceri – Cristina Neagu.

Cea mai mică notă a fost obținută de Bozga – 5,82, urmată de Coldea – 6,04 și de Neagu – 6,56.

 

comentarii
4 comentarii

Interesant că nici un medic nu a candidat la acest post. Sau nu e pentru medici ?
Doctor Watson
08.06.2021 16:02
postul va fi atribuit vreunui neica nimeni de pe traseul fdgr,pnl.usr
cu studii de liceu sanitar si vreo 30 de cerificate de buna purtare la partid
bravo bravo bravo
adt3
08.06.2021 16:32
Asta e culmea. Coldea când era singura candidata lua nota maxima, iar acum nici nota de trecere. Se vede de la o posta ca partidul decide cine-i managerul. Ăștia-s mai rai ca PSD-istii.
@
09.06.2021 07:31
Da are tupeu nu gluma madam Coldea! Cum comisia a fost formata din oameni din afara Sibiului,nu a promovat examenul.Deci se poate da si concurs pe bune.
Gabi
10.06.2021 02:58
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia