Tribuna
Două amenzi în trei zile de la Poliţia Rutieră Mediaş pentru operatorul de drumuri
Vasile ANTIPA
1389 vizualizari
Două amenzi în trei zile de la Poliţia Rutieră Mediaş pentru operatorul de drumuri

Gospodăria Comunală Mediaş a mai luat o amendă din partea Poliţiei Rutiere.     S-a întâmplat la mijlocul săptă­mânii trecute, când poliţiştii rutieri au amendat cu 1.575 lei operatorul de drumuri din municipiul Me­diaş pentru lipsa marcajelor rutiere. Tot săptă­mâna trecută, în cursul zilei de luni, Gospodăria Comunală Mediaş a luat prima amendă de 1.575 de lei tot pentru lipsa marcajelor rutiere.
Conducerea Gospodăriei Comunale Mediaş, opera­torul de drumuri în muni­cipiul de pe Târnava Mare, şi-a prezentat în cursul zilei de luni punctul de vedere vizavi de cele două amenzi aplicate de Poliţia Rutieră Mediaş pentru neefec­tuarea marcajelor rutiere. Gabriel Hoisan, directorul Gospo­dăriei Comunale a spus că era imposibil să efectueze marcaje rutiere pe străzile unde nu s-a intervenit pentru asfaltare şi a spus că poliţiştii rutieri medieşeni au făcut o confuzie amendând socie­tatea. În acelaşi timp, Hoisan i-a "înţepat" pe poliţiştii rutieri, declarând că aceştia nu au fost atât de vigilenţi la cursele de maşini care se desfăşoară în oraş sau la motocicliştii care îşi turează motocicletele. De aseme­nea, conducerea Gos­podă­riei Comunale va con­testa în instanţă cele două sancţiuni.comentarii
2 comentarii

ciudata suma de 1575 lei(de regula amenzile sunt aplicate in sume rotunjite, exacte)cum or fi stabilit-o? Dincolo de aceste aspecte as dori sa amintesc ce spunea viceprimarul Petrescu, prin luna martie, ca la sfarsitul lunii mai se vor termina lucrarile la infrastructura de apa-canal, dupa care, daca se mai continua lucrarile, se aplica penalitati constructorului...Ar fi interesant daca TV Nova ar redifuza interviul din acea perioada, poate sensibilizam onoarea "promitentului" si vor lua cu adevarat masuri.
eu
21.05.2013 21:56
aloo terminam si noi lucrarile alea odata domnilor de la GOSP COMUNALA CA neam cam saturiat!!!!
nicu medias
21.05.2013 23:56
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia