Continental
Tribuna
Dosar penal pentru administratorul unei firme din Sibiu care lipea afișe că face deratizare, deși nu avea aviz de la Ministerul Sănătății
Laura BUCIU
5136 vizualizari
Dosar penal pentru administratorul unei firme din Sibiu care lipea afișe că face deratizare, deși nu avea aviz de la Ministerul Sănătății
© Arhiva Tribuna

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele unui sibian de 31 de ani, administrator al unei firme din Sibiu, după ce au fost găsite mai multe afișe postate la intrarea în imobile, potrivit cărora se efectuau servicii de dezinsecție și deratizare, deși societatea nu avea aviz de la Ministerul Sănătății.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul deținerii și utilizării substanțelor periculoase și au identificat societatea comercială din Sibiu care, prin diferite afișe postate la intrarea în imobile, oferea servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

„În urma primelor verificări efectuate de către polițiști, s-a stabilit că, pentru desfășurarea activităților de DDD, produsul pe bază de alcool etilic, etandiol şi alte substanţe, utilizat de societate, nu ar fi avizat de către Ministerul Sănătății. Polițiștii au indisponibilizat 48 de litri de produs și au ridicat probe din substanța în cauză care urmează a fi înaintate Direcției de Sănătate Publică Sibiu pentru stabilirea conținutului acesteia”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Pe numele administratorului firmei, un sibian în vârstă de 31 de ani, s-a deschis un dosar penal pentru trafic de produse sau substanțe toxice. Cercetările în acest caz continuă.

 

comentarii
2 comentarii

Deratizare?....oare cine se preocupa de soareci in vremurile de azi?
Ioana
26.03.2020 13:20
Jurnalisti romani cauta senzationalul! Eu sunt administratorul acelei firme. Lucrurile nu stau deloc asa!
1. Nu am nici un dosar penal
2 nu e vorba de nici o deratizare
3 cercetarea se indreapta inspre dezinfectantul folosit. Avea 3 fise tehnice furnizorul dezinfectantului , si maram nu are avize de la Institutul de Sanatate Publica. (Acest lucru este in cercetare. Distribuitorul scria pe eticheta ca are)
4 . Politia a cumparat 200 de litri din acest dezinfectant de la acelas furnizor si isi igienizeaza masinile cu el. Inainte sa-l cumpere i-a facut o proba la DSP si le-au confirmat ca e ceea ce trebuie!
Deci stirea este total eronata !
Aveam mai multe pretentii din partea ziarului TRIBUNA.
ANONIM
28.03.2020 01:19
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia