Tribuna
Sevis
Dorel lovește din nou! Marcaj rutier peste gropile din asfalt
Dorel lovește din nou! Marcaj rutier peste gropile din asfalt

O situație ciudată ne-a fost semnalată zilele acestea de un cititor din localitatea Șura Mică, revoltat de faptul că marcarea asfaltului pe Drumul Hoților este făcută direct peste gropile din asfalt. Cititorul se întreabă de ce nu se fac lucrările într-o ordine firească, respectiv întâi repararea gropilor și ulterior marcajul.

„Deocamdată vopsesc doar banda centrală dar sunt convins că urmează tot. Așa au procedat și anul trecut... Apoi asfaltează. I-am întrebat de ce procedează așa și mi-au răspuns că cei cu reparația e altă firmă, ei doar vopsesc”, ne-a scris cititorul.

 


comentarii
4 comentarii

Rânduiala ca la sași.
14.04.2021 12:00
Din nou un articol nesemnat. Acelasi stil neprofesionist ,, cu a semnalat un cetatean ". Dar cand sau rasturnat un tir si au fost o multime de accidente nu am vazut sa comenteze cetatenii. Acest drum este foarte folosit mai ales de angajatii din zona vest care ies din schimbul doi la ora 23 si este normal sa fie marcat foarte bine.
Cat priveste reparatile ele se executa in fiecare an.
In ce priveste lucrarile de marcaje rutiere din municipiul Sibiu analiza Politiei Rutiere din Romania a stabilit ca suntem pe primul loc in ce priveste calitatea acestora.
Iar inclusiv din fotografiile anexate acestui articol se observa ca nu au fost marcate putinele gropi existente.
Vivi Dragan
14.04.2021 12:02
Si va rog sa il numiti Dorel pe conducatorul care ca sa faca poze la cele 3 gropi de pe un drum de 3 kilometri opreste masina pe marginea drumului unde e linie continua in asa fel incat pentru acest prost sta un camion ca sa il poata depasi. Dar poate la cate clase probabil are carnetul lui de conducere are iz de Pitesti sau Suceava. Cat de prost sa fi sa opresti in dreptul liniei continue si sa te si fotografiezi ?
Vivi Dragan
14.04.2021 14:07
Plimba cercu, neuronii nu te ajuta la altceva....
pt. ala cu "Rânduiala ca la sa?i."
15.04.2021 11:51
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia