Tribuna
Donaţie pentru Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Agnita
Dumitru CHISELIŢĂ
1207 vizualizari
Donaţie pentru Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Agnita

Elevii din Iacobeni au donat fructe vârstnicilor găzduiți de Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Agnita. Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei sociale “Săptămâna Legumelor și Fructelor Donate”.

Astfel, elevii Liceului Tehnologic Iacobeni, alături de cadrele didactice din comună, au colectat câteva zeci de kilograme de fructe ca banane sau mere, pe care le-au donat semenilor nevoiași.

“Acţiunea s-a bazat pe voluntariatul elevilor şi al cadrelor didactice care care au donat fructe, care au ajuns, mai apoi, la adulţii aflaţi în dificultate, persoanelor asistate la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Agnita “, a spus prof. Vasile Zămăcău, directorul Liceului Tehnologic Iacobeni.

 

Evenimentul a fost cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale, fiind un demers al Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC). „Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a conviețui, într-o societate unică şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea”, mai adaugă Vasile Zămăcău, coordonatorul acțiunii.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
serviciul public

Q House

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA