Tribuna
Sevis
”Don Quijote”, spectacol de balet pentru copii în Festivalul de Operă de la Sibiu
Andra MARINESCU
1252 vizualizari
”Don Quijote”, spectacol de balet pentru copii în Festivalul de Operă de la Sibiu
Opera Comică pentru Copii din București vine și în acest an în Sibiu, în cadrul Sibiu Opera Festival, cu un spectacol de balet dedicat celor mici: ”Don Quijote”. Sunt programate două reprezentații la Sala Teatrului ”Radu Stanca”, duminică 23 septembrie 2018, cu începere de la ora 16 respectiv ora 19. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

 

Povestea se petrece în Barcelona, oraș în care Don Quijote ajunge călare, însoțit de scutierul său credincios, Sancho Panza. Aici, asistă, fără voia lui, la o scenă de familie care se petrece între cârciumarul Lorenzo, gazda celor doi drumeți, și fiica acestuia, Quiteria. Lorenzo dorește să-și mărite fata cu bogătașul Camacho, însă aceasta este îndrăgostită de Basilio, care ar face orice pentru a fi împreună cu Quiteria. Don Quijote intervine decisiv, iar povestea de dragoste ia altă turnură.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.kompostor.ro și de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5). Prețul unui biltet este de 20 de lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari.

Ediţia a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival se desfăşoară anul acesta în perioada 9 - 28 septembrie.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiunea e cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia