Tribuna
PNL
Domeniul Viticol Apold vinde struguri de viță nobilă pentru vin
Domeniul Viticol Apold vinde struguri de viță nobilă pentru vin

Cei pentru care vinul nu e doar o băutură alcoolică, ci o licoare cu o istorie și o poveste fascinantă știu că există câteva reguli stricte pentru a obține un produs de calitate. Recoltarea strugurilor atunci când boabele au ajuns la maturitatea optimă pentru vinificație este principala condiție pentru obținerea unui vin bun. Cei de la Domeniul Viticol Apold – Podgoria Gorgandin – pun în vânzare struguri pentru vin, răspunzând condițiilor fundamentale pentru obținerea unui produs de excepție.

De ce să cumperi struguri de Apold, pentru a-i transforma în vin?

Pentru că strugurii sunt culeși la maturitatea deplină, au aciditate și conținut de zahăr echilibrate (specifică, dacă nu chiar unică, este aciditatea naturală a strugurilor din această zonă datorată solului, expunerii, altitudinii și condițiilor meteorologice). În plus, strugurii proveniți din podgoria de la Apoldu de Sus sunt din soiuri de viță nobilă precum riesling italian, pinot gris, muscat ottonel, traminer aromatic, sauvignon blanc, din ei obținându-se și apreciatele vinuri „Gorgandin” și „Vin de Apold”.

De unde pot fi achiziționați?

Direct din podgorie între orele 12.00-19.00 (de luni până sâmbătă). Cei de la Domeniul Viticol Apold au o recomandare suplimentară pentru clienții care doresc să obțină un vin de calitate: boabele să fie date jos de pe ciorchine (desciorchinare), zdrobirea să se facă imediat, fără adaosuri de apă sau zahăr.

Cât costă un kilogram de struguri pentru vin?

Raportul preț – calitate este unul foarte bun, dat fiind că vorbim despre struguri ce provin dintr-o podgorie renumită: producătorul comercializează strugurii de Apold la prețul de 2 lei/kg. Comenzi se pot face la telefoane 0269 228111, 0269 229632, 0737 770077.

Zice o vorbă înțeleaptă: Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă. Vinul este, fără îndoială, un produs al naturii, dar natura singură nu poate face numaidecât un produs de cea mai bună calitate. Este meritul și menirea producătorului, acela ca materia primă, strugurele, să fie pusă în valoare deplin.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia