Tribuna
Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner, prinși în Anglia și Scoția
Doi dintre criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner, prinși în Anglia și Scoția

Poliția Română a localizat duminică doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cazul crimei din Sibiu, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Poliția Română anunță duminică faptul că în urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord.

Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În acest caz, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, cu privire la localizarea și depistarea celor doi, care a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial, astfel că, pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora.

Poliția Română continuă activitățile specifice, pentru localizarea celui de-al treilea bărbat, bănuit în cauză.

 


comentarii
7 comentarii

Au fost localizați, nu prinși. Localizați nu echivalează cu prinși.
Alfabet functional
19.11.2023 16:22
"Criminalii omului de afaceri"? Erau ai lui, pe statul lui de plata? Biata limba romaneasca. Multa putere familiei indoliate...
Un cititor
19.11.2023 17:16
Au fost retinuti de autoritatile din Marea Britanie deci prinsi dupa localizare! Informeaza-te inainte sa i-ti dai cu parerea si schimba-ti nick-name-ul in Analfabet functional...te prinde mai bine!
@Alfabet functional
20.11.2023 08:16
deci, dupa titlu, Irlanda de Nord e in ...Anglia?
v-a murit geografia, bre
ike
20.11.2023 09:58
Din comunicatul poliției reiese faptul că ”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre autorităţile române şi cele din Ungaria, Franţa, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, precum şi Republica Irlanda, Poliţia Română A LOCALIZAT doi bărbaţi, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiţi în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, respectiv în Scoţia şi Irlanda de Nord”. Aflăm apoi faptul că ”Ulterior, autoritățile române au transmis autorităților din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord mandatele internaționale de arestare, în vederea punerii în executare a acestora”. Scrie undeva că mandatele au fost executate? În altă ordine de idei, se scrie corect ”ÎȚI DAI CU PĂREREA”.
Analfabetism funcțional este o noțiune care se referă la persoanele care știu să citească, dar nu înțeleg ceea ce au citit. Pentru ca să poți înțelege, e obligatoriu să știi să scrii.
@08:16
20.11.2023 10:26
Si daca Intelighetia Artificiala a dat iar raspuns gresit si cei "identificati" pe camerele smart nu sunt de fapt cei cautati?
Vai si amar de viitorul nostru daca ne bazam pe un soft care sa te poata baga la puscarie din "eroare"
Mihai
20.11.2023 10:28
Povesti!
20.11.2023 15:58
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA